Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

#1 - Opwarmertje

op 26 januari 2023 door

Nogmaals allemaal van harte welkom in de leesclub van Isaac & Egg.
Ik stel vrij open vragen, omdat ik ervan geniet zoveel mogelijk van jullie mening te lezen. Soms zal ik wat suggesties in het cursief onder de vraag zetten, maar het is geen leidraad. Onthou: er is geen goed en er is geen fout antwoord. Iedereen ervaart een boek op een andere manier en juist daarom zijn de eigen antwoorden zo waardevol.

Let op: 
Als je zelf een antwoord wil plaatsen, kan dat door je reactie in het witte vak onderaan te plaatsen en daarna door middel van de roze "plaats nieuwe opmerking" te klikken.
Als je wil reageren op een antwoord van een medeclubgenootje, is het handig en overzichtelijk als het draadje bij de vraag blijft en dan kun je beter bij het betreffende stuk tekst op het grijze "reageer" knopje klikken. Daar heb je 2 keuzes: de grijze knop in het grijze vak geeft een antwoord op een antwoord (en dus een kort roze lijntje), terwijl het grijze knopje in het witte vlak een reactie geeft op het eerste antwoord. De roze lijntjes laten het heel gemakkelijk zien, dus probeer daar op te letten voordat je een antwoord daadwerkelijk plaatst.

En dan nu de eerste vraag. Je hoeft het boek hiervoor nog niet uit te hebben. Sterker nog, je hoeft er nog geen letter van te hebben gelezen om de vraag te kunnen beantwoorden :-). Veel plezier! 

2a4d671d9a3e1a87ef3c13862b926acc.jpgb383c99ff4b9fa9aab679487c3f44d73.jpg

1A
Wat vind je van de uitstraling van het boek? Hiervoor kun je natuurlijk uitgaan van de kaft en de flaptekst, maar even doorbladeren levert ook vaak leuke indrukken op. Dus vertel: wat is de eerste indruk van dit boek; wat trekt je aan en wat vind je minder? 

1B
Wat zijn je verwachtingen; waar hoop je op tijdens het lezen van dit boek?



Reacties op: #1 - Opwarmertje

Meer informatie