Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 8 | Durf jij dit nogmaals?

op 13 mei 2024 door

Dit was niet de gemakkelijkste LEWA. Buien het feit dat we buiten onze comfortzone lazen was dit ook best pittige poëzie. Wat voor kenners een sprankelend gedicht was, bleek voor ons soms een een sudoku zonder oplossing. Toch hebben we er samen meer uitgehaald dan dat we alleen en zonder bespreking hadden kunnen doen. Welk effect heeft deze ervaring op ons gehad?

Vraag 8: Durf jij dit nogmaals te proberen? 

13-05-2024

Vraag 8a.

Verzin een andere titel voor deze bundel. Je mag je ervaring meenemen in je creatieve uitspattingen, dus ga je gang en ga lekker los.

Vraag 8b.

Zou je dit nogmaals durven proberen? Zo'n LEWA met poëzie? Zou je nogmaals een dichtbundel durven oppakken als je wist dat de gedichten eenvoudiger waren of humor bevatten? Zou je het nogmaals durven proberen als je wist dat je het samen zou uitpluizen? 

Vraag c.

Als ik jullie zou uitnodigen voor het lezen en bespreken van een dichtbundel waarvan ik echt denk dat die meer begrijpelijk is en meer humor heeft, zouden jullie die uitdaging dan aangaan? 
 



Reacties op: Vraag 8 | Durf jij dit nogmaals?

Meer informatie

Gerelateerd

Over