Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 9. Quotes

op 12 mei 2024 door

Zijn je mooie, bijzonder, opvallende op grappige zinnen opgevallen? Ik koos voor deze:

Sebbe kiest altijd partij voor de jongens, iederéén kiest áltijd partij voor de jongens en geen meisje zou ooit een Ugly Boys-account aanmaken, want zoiets dóé je gewoon niet. (p.117)

Dit tekent voor mij precies hoe meisjes vaak worden afgerekend op hun uiterlijk, wat nog eens wordt bevestigd in deze quote:

Ja de idioot achter het Ugly Girls-account verdient het nog steeds om te worden ontmaskerd en ja, Jasmine zou een enorme wraakactie nog steeds fantastisch vinden. Maar dat zit er gewoon niet in. Het enige wat overblijft is opgeven: accepteren dat Ugly Girls een constant dreigend risico is en dat ze eraan zullen moeten wennen dat ze op ieder moment kunnen worden gefotografeerd en dat die foto dan kan worden gepost. Ze moeten ermee leren leven. (p.160)

Het is zelfs zo erg dat hierdoor een zogenaamde risicolijst wordt gemaakt (p. 185) om te voorkomen dat er een onvoordelige foto van jou wordt gepost.

Ik ben benieuwd naar jullie quotes en waarom deze quote je zo aansprak.



Reacties op: Vraag 9. Quotes

Meer informatie

Gerelateerd

Over