Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

4/ Personages - Op reis naar Aotearoa

op 27 mei 2023 door

Gisteren heb ik gemerkt dat de meesten van jullie er ondertussen helemaal inzitten. En dus gaan we zoals beloofd meteen door met vraag 4. 

Natuurlijk doen we iets rond de personages in dit boek, maar ik ga niet vragen wie je favoriete en minst favoriete personage is. Dat zou te veel voor de hand liggen, toch? Hoe luidt de vraag dan wel?

Met wie van de personages uit het boek wil je Nieuw-Zeeland verkennen? Let op, die persoon heeft maar twee dagen de tijd, zelf ben je er voor twee weken. Waar leg je de klemtoon tijdens die tweedaagse, met andere woorden, wat gaan jullie samen doen? Worden het etentjes en gesprekjes met locals? Kies je voor een dagvullende activiteit? Gaan jullie trekken door het gebied? Wat je maar wil. Vergeet natuurlijk niet te vertellen waarom je precies die ene persoon kiest. 

Vergeet niet om in de loop van het weekend ook de ideeën van de anderen te lezen en ons te vertellen wat je daarvan vindt. 



Reacties op: 4/ Personages - Op reis naar Aotearoa

Meer informatie

Gerelateerd