Meer dan 5,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Madame le Commissaire en de verdwenen Engelsman van Pierre Martin

op 05 juli 2021 door

'Madame le Commissaire' is een gloednieuwe reeks van Pierre Martin waarin Isabelle Bonnet, hoofd van de geheime dienst, zich terug probeert te trekken voor een rustiger leven. Daar komt niets van in wanneer ze geconfronteerd wordt met zaken die juist haar aandacht vereisen. Lees een sneak preview en schrijf je in voor de leesclub met het boek.

Pierre Martin is het pseudoniem van een bekende Duitse auteur, die al verschillende boeken heeft geschreven die zich in Frankrijk en Italië afspelen. Voor de 'Madame le Commissaire'-serie heeft hij een nieuwe identiteit aangenomen. Sinds het verschijnen van het eerste boek in 2014 heeft Martin al acht delen op zijn naam gezet die nu ook naar het Nederlands vertaald worden, door Ans van der Graaff en David Orthel

'Met Madame le Comissaire en de verdwenen Engelsman presenteert auteur Pierre Martin een vermakelijke detectiveroman die veel vakantiesfeer en Franse flair te bieden heeft.' – Zauberspiegel

Omdat er al aardig wat delen bestaan, hoeft de lezer niet lang te wachten op een vervolg. Het tweede deel Madame le Commissaire en de uitgestelde wraak verschijnt in augustus en het derde boek Madame le Commissaire en de dood van de politiechef staat gepland voor januari 2022.

Madame le Commissaire en de verdwenen Engelsman

Isabelle Bonnet, het veelgeprezen hoofd van een geheime dienst in Parijs, overleeft ternauwernood een aanslag op haar leven. Ze besluit daarop terug te keren naar haar geboorteplaats Fragolin, een klein dorpje aan de Côte d'Azur, om te herstellen.

Als er vervolgens een Engelsman verdwijnt in Fragolin en in zijn huis een dode, naakte vrouw wordt gevonden, vragen de hoge functionarissen in Parijs aan Isabelle om de zaak te onderzoeken. Maar de plaatselijke collega’s zijn hier allerminst van gecharmeerd.

Leesfragment

Ben je op zoek naar een nieuwe serie en spreekt dit eerste deel je aan? Hieronder vind je alvast een sneak preview van de zomerse vakantiesfeer en bijbehorende moorden in Madame le Commissaire en de verdwenen Engelsman. Wil je meer? Schrijf je hieronder in voor de leesclub.

Lees een sneak preview



Reacties op: Madame le Commissaire en de verdwenen Engelsman van Pierre Martin

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Pierre Martin

Pierre Martin

Achter het pseudoniem Pierre Martin schuilt een succesvolle Duitse auteur, beken...