Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stel een vraag aan Marjan en Jeannette, de auteurs

op 22 september 2016 door

e2313fabd236d1d0eaa4ee0777d9a351.jpgMarjan Brouwers

Marjan Brouwers (1963) schrijft, woont en werkt in de stad Groningen. Na een studie Engels werkte ze in de financiële sector in Den Haag en Amsterdam. Terug in het noorden startte ze  in 2000 voor zichzelf met tekstbureau Bureau Brouwers. Schrijven is haar werk en haar passie. Als ze niet bezig is met betaalde klussen, schrijft ze fictie. Twee keer per jaar trekt ze zich terug met een groep schrijvers in Noord-Frankrijk (het paradijselijke Milonga in Le Coq Banni) om ongestoord te werken aan eigen schrijfplannen. Verder houdt ze van lezen, breien, fietsen en zeilen. En natuurlijk van haar man, twee dochters en katten.

d44e726d609f7852fed67558525f4c14.jpgJeannette van Ditzhuijzen

Jeannette van Ditzhuijzen werkte vier jaar als journalist op Curaçao. Sindsdien komt ze jaarlijks enkele malen op het eiland, meestal om mensen te interviewen voor een boek. Zij schreef namelijk verschillende boeken over het eiland. Voor haar boek Een sjtetl in de tropen, de Asjkenazische gemeenschap van Curaçao kwam ze in contact met Janina de Marchena-Katz, de hoofdpersoon van Ren, Janina ren! Ze heeft haar diverse keren geïnterviewd.

Stel een vraag!

Heb jij een leuke vraag voor Marjan, Jeannette of aan beiden, stel die dan onder dit artikel. De auteurs zullen de leesclub bezoeken en al jullie vragen beantwoorden.



Reacties op: Stel een vraag aan Marjan en Jeannette, de auteurs

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jeannette van Ditzhuijzen

Jeannette van Ditzhuijzen

Jeannette van Ditzhuijzen werkte vier jaar als journalist op Curaçao. Sin...

Marjan Brouwers

Marjan Brouwers

Mijn naam is Marjan, ik schrijf, woon en werk in de stad Groningen. Na mijn stud...