Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 10 | Vraag er op los

op 26 juni 2024 door

Vragen, vragen en nog eens vragen. We hebben er al heel wat gehad en vandaag komen we bij de laatste vraag van deze leesclub. Zo aan het einde mag je zelf kiezen op welke van onderstaande deelvragen jij antwoord gaat geven. Natuurlijk mag je op elke vraag reageren, maar dat hoeft niet. 

Vraag 10 | Vraag er op los

26-06-2024

Vraag 10a. 

Vragen aan de auteur: welke vraag zou je nog aan de auteur willen stellen over dit verhaal of over schrijven of over eerdere boeken. Hij zal vast nog antwoord geven. Plaats je vraag hier en tevens bij het topic *Stel een vraag aan Oliver Reps*.

Vraag 10b.

Welke vraag zou jij willen stellen als je plots tegenover Dee zou zitten bij een knus en gezellig etentje. Welke vraag zou je stellen aan de treinreiziger als je hem toevallig zou ontmoeten in het genoemde etablissement (en het verhaal kennende). 

Vraag 10c.

Nu is het moment, dit is je kans, stel de vraag die nog niet gesteld is in deze leesclub. Stel een vraag aan de andere deelnemers, een vraag waar je andermans visie op zou willen.

Vraag 10d.

Mijn laatste vragen:

- Vind je dit boek een novelle/kort verhaal/een gedicht en waarom? In welk opzicht is het anders dan een novelle/kort verhaal/gedicht?

- Welke verwachtingen had je vooraf en over dit boek en zijn die wel of niet uitgekomen?

 

 



Reacties op: Vraag 10 | Vraag er op los

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Oliver Reps

Oliver Reps

Oliver Reps is op zesjarige leeftijd vanuit Duitsland naar Nederland verhuisd. H...