Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 3 | Twintig en meer getallen

op 12 juni 2024 door

Is het jullie ook opgevallen? De auteur heeft ons flink laten tellen. Niet alleen in de titel staat een getal, ook in de rest van het verhaal zijn diverse getallen te vinden. Welke getallen kwam je tegen en welke betekenis hebben ze? Enkele deelnemers noemden al dat ze de foto's telden tijdens het lezen maar ook de naam Dee om te achterhalen waar het woord twintig in de titel voor stond. 

Vraag 3 | Twintig en meer

12-06-2024

Vraag 3a.

Heb jij ook geteld tijdens het lezen? Zo ja, waarom moest je tellen?

Vraag 3b.

Welke getallen vielen je allemaal op? Of vielen jou helemaal geen getallen op? Welke betekenis hebben de getallen? Staan ze ergens voor? Weet jij waarom de treinreiziger (of de auteur) de getallen noemt? 

Vraag 3c.

Welke rol spelen de koeien in het verhaal? (Ik zal niet vragen hoe vaak de treinreiziger de koeien noemt...)

Vraag 3d.

Wat vind je van de twintig foto's die je ziet in het boek? Wat vind je van het feit dat ze gemaakt zijn en dat ze bewaard worden? 

 

Kijk na het beantwoorden van de vragen ook nog even bij de antoowrden van de andere deelnemers. Mogelijk hebben zij iets gezien of herkend wat jij nog niet zag. 



Reacties op: Vraag 3 | Twintig en meer getallen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Oliver Reps

Oliver Reps

Oliver Reps is op zesjarige leeftijd vanuit Duitsland naar Nederland verhuisd. H...