Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

5/ Titel of ontknoping

op 08 november 2021 door

Vandaag stel ik twee totaal verschillende vragen. Je mag kiezen welke je beantwoordt. Je mening over de andere vraag wil ik graag kunnen afleiden uit je commentaar op wat anderen schrijven. Wie zin heeft, beantwoordt natuurlijk meteen beide vragen (en reageert ook dan op de anderen, dat maakt het ook voor jezelf echt leuker).

5a/ TITEL - Een debuut een titel geven als Verzamelde werken is best bijzonder. Probeer je te herinneren wat je dacht in verband met de titel toen je dit boek voor het eerst spotte. Vind je, nu je het boek gelezen hebt, de titel geslaagd en waarom dan wel/niet? Schrikt hij in eerste instantie af? Heb je een beter voorstel?

5b/ ONTKNOPING - Dagenlang hebben we ons afgevraagd wat er met Cecilia Berg was gebeurd. Welke scenario’s zijn er allemaal door je hoofd gegaan? Was de uiteindelijke opheldering van het raadsel onverwacht, bevredigend, realistisch …?



Reacties op: 5/ Titel of ontknoping

Meer informatie

Gerelateerd