Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 7: Thema's

op 26 september 2022 door

Voor en tijdens het lezen van Vind mij werden we allemaal in meer of mindere mate getriggerd door het thema 'geheugenverlies'. Uit de discussie tot nu toe blijkt dat dit thema niet zo uit de verf is gekomen als we hoopten, en ik denk dat we daar inmiddels genoeg over gezegd hebben. Met vraag 7a benader ik geheugen(verlies) toch nog één keer, maar vanuit een heel andere invalshoek.

Geheugen

7a. Het geheugen en het verlies daarvan blijft een boeiend onderwerp. Of het nu gaat om een black-out, amnesie, selectief geheugen, Alzheimer, dementie, collectief geheugen, of welke vorm dan ook, veel auteurs grijpen het onderwerp aan om over te schrijven. Welk boek dat gaat over het geheugen en/of -verlies raad jij je leesclubgenoten aan om te lezen, en waarom?

Thema's

7b. In het boek komen meerdere thema's aan bod. Sommige worden slechts aangestipt, andere zijn duidelijker. Welk thema (met uitzondering van geheugenverlies) springt er voor jou het meest uit? Leg uit.



Reacties op: Vraag 7: Thema's

Meer informatie