Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 2: Don't judge a book by its cover

op 04 juli 2024 door

Eindelijk is het zover...de eerste inhoudelijke vraag. In het leesclubcafé had Debbie het interview geplaatst met Lotte Kok link, daar geeft de schrijfster haar interpretatie over de cover. Deze leesclub zou geen leesclub zijn, als wij de cover niet zouden bespreken. 

Lotte: Mijn interpretatie van de cover zou zijn: de man mist ogen, omdat poppenspelers niet echt een kern lijken te hebben, een persoonlijkheid die in staat is tot liefhebben, passie ervaren. Poppenspelers zetten maskers op om op een bepaalde manier over te komen en daarmee mensen te manipuleren. In mijn beleving mist de vrouw ogen, omdat het licht in haar ogen is gestolen.

Reageren op de bijdragen van anderen doe je via de grijze Reageer-knop. Laat jullie volledig gaan, het is altijd boeiend om wat interactie te krijgen in een leesclub.

1. Past de cover bij het verhaal? Zie je nu iets meer in de kleuren, afbeelding dan voor het lezen van het verhaal? 

2. Wat vind je van de korte inhoud op de achterflap? Sumier? Te veel? Voldoende?  

3. Wat vond je van het gebruik van de witte schutbladen doorheen het verhaal? 

Hieronder mag je je antwoorden neerschrijven, wil iedereen voor zijn antwoord alsjeblieft duidelijk 1 en 2 en 3 vermelden?

e8b544df6e22932feba4b10292c6ac72.jpg



Reacties op: Vraag 2: Don't judge a book by its cover

Meer informatie