Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 8: Het genre

op 01 december 2019 door

Vraag 8: Non-fictie is een genre waar je van moet houden. Er zijn verschillende soorten non-fictie boeken, zoals bijvoorbeeld biografieën en memoires en boeken met een politiek of maatschappelijk thema zoals Wij zijn gevlucht. Wil je na Wij zijn gevlucht vaker een non-fictie boek met politieke of maatschappelijke thema's oppakken?

LET OP! Vanaf nu gaat het tempo omhoog, wat betekent dit voor jou? Morgen (2-12) komt vraag 9 online en dinsdag (3-12) vraag 10. Dit gebeurt hoogstwaarschijnlijk op beide dagen 's avonds, want morgen begin ik ook met een nieuwe functie binnen de organisatie waar ik nu werk. Dus dat betekent training voor mij.

De deadline voor de recensie en alle (missende?) vragen is zondag 8 december om 23:59. Vergeet niet de titel van je recensie, een quote uit  je recensie, de link naar je recensie (op de boekpagina) en het aantal sterren in dit topic te plaatsen.



Reacties op: Vraag 8: Het genre

Meer informatie