Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 3 : The one and only... Cromwell!

op 18 juni 2020 door

Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan als je een nieuwe opmerking wilt plaatsen.

In Vraag 1 en 2 kwam Cromwell natuurlijk ook al aan bod, maar we gaan er nu toch nog iets dieper op in. De man heeft ons het hele boek natuurlijk in zijn greep gehouden, maar welke conclusies hebben we nu over hem getrokken?

a. Dé belangrijkste vraag: mag je Thomas Cromwell? Ik ben daarbij ook benieuwd naar wat je zelf zijn meest irritante karaktertrek vindt en welk aspect van zijn karakter je het meeste aanspreekt.

b. Vind je dat hij evolueert gedurende het boek? En als het antwoord hierop ja is, vind je dat dan een positieve of negatieve evolutie?

c. Stel, Cromwell leeft vandaag de dag, beschrijf dan hoe jij denkt dat zijn leven er nu zou uitzien en hou het binnen Nederland of België. Dus je transformeert hem naar de tegenwoordige tijd én je maakt er een inwoner van de Lage Landen van.



Reacties op: Vraag 3 : The one and only... Cromwell!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Hilary Mantel

Hilary Mantel

Hilary Mantel (6 juli 1952 - 22 september 2022) heeft vele romans op haar naam s...