Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

24 in '24! Eindelijk zomer!

op 25 juni 2024 door

Wat hebben we er lang op moeten wachten! Maar nu lijkt de zomer toch te zijn aangekomen in onze contreien. Lekker in de tuin met een boek! Of bij de zee? Op de top van een berg? Waar dan ook, ik lees alvast meer tijdens dit jaargetijde, want het is natuurlijk ook dé tijd van het jaar om vakantie te nemen.

 

 

 

52e9f9121b7cfee84c08f8c3b92ea838.jpg

Maar lezen jullie anders wanneer het warm is? Kiezen jullie boeken met zomerse thema's uit? Of ligt er al een sneeuwboek klaar voor een komende hittegolf? Kiezen jullie kleurrijker covers? Of maakt het allemaal niets uit en nemen jullie gewoon met de ogen dicht het volgende boek van de stapel?

 

 

 

 

(Afbeelding van Pexels via Pixabay)

 

 

 

Ook op dit nieuwe babbelblad kunnen jullie natuurlijk ook andere dingen over 24 in '24 kwijt! En op de toekomstige babbelbladen. Praat dus lekker verder, het is supergezellig! We zouden het erg fijn vinden als jullie meedoen en telkens mee verhuizen naar het volgende plekje.

We zijn weer vertrokken en wel naar hier!



Reacties op: 24 in '24! Eindelijk zomer!

Meer informatie