Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

24 in '24! Supervondsten in de kast!?

op 09 juli 2024 door

Net toen ik dacht om een volgende vraag te stellen over prachtige ontdekkingen in de LUEK24-kast, over boeken die een pak sterren waard zijn, wilde ook FamkeLaLiseuse daar graag iets mee over weten:

 

 

 

Hebben jullie eigenlijk zo halverwege de looptijd van deze challenge al een potentiële favoriet in de kast gevonden? Als ik naar mijn gelezen LUEK-lijstje kijk denk ik toch dat - alles in beschouwing genomen en na lang wikken en wegen - ‘Nirwana’ bij mij nu bovenaan staat.

 

b1ba595f23e9d035781a71691dca5e62.png

 

 

Heb jij ook al LUEK-boeken veel sterren toebedeeld? En heb je een favoriet in gedachten? Of stonden er alleen maar minder goeie boeken ongelezen in jouw kast?

 

 

 

 

(Afbeelding van Kiều Trường via Pixabay)

 

 

Ook op dit nieuwe babbelblad kunnen jullie natuurlijk ook andere dingen over 24 in '24 kwijt! En op de toekomstige babbelbladen. Praat dus lekker verder, het is supergezellig! We zouden het erg fijn vinden als jullie meedoen en telkens mee verhuizen naar het volgende plekje.



Reacties op: 24 in '24! Supervondsten in de kast!?

Meer informatie