Meer dan 5,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Meet & Read in het literatuurcafé | Editie 2

op 02 september 2024 door

Wie leest er met mij mee?

Welkom bij de tweede editie van het Meet & Read café. Hier kun je opzoek naar deelnemers voor een leesproject op Hebban. Het maakt niet uit welke genre boek je kiest of op welke wijze je dit boek hier op Hebban Wil bespreken. Doe een oproep en plaats een link naar de juiste pagina waar geïnteresseerde lezers terecht kunnen om deel te nemen aan jouw project.  

02-09-2024

Onlangs brak ons het koude zweet uit toen het eerste, oorspronkelijke Meet & Read café er plots de brui aan gaf. Door het groot aantal links naar oudere, zeer oude en prehistorische leesprojecten, gecombineerd met talloze reacties van enthousiaste lezers raakte de pagina overbelast. Na de eerste paniek grepen we snel in, haalden diverse links en afbeeldingen weg en het lukte om de meeste informatie te bewaren. Om te voorkomen dat de pagina totaal vastloopt en we daar nooit meer kunnen terugkijken, openen wij hier een tweede pagina. Vanaf vandaag plaatsen we geen reacties meer op de vorige pagina en gaan we hier verder met het zoeken van leesmaatjes voor grote, kleine, grotere en kleinere leesprojecten.

Ga ja gang! 

Hoe pakken we het aan?

  • Als je op de hoogte wilt blijven van verschillende projecten, volg dan het Literatuurcafé en meld vooral ook iets in de reacties hieronder. Jij krijgt dan namelijk automatisch notificaties van nieuwe leesprojecten die hier aangemeld worden.
  • Ga je starten met een leesclub/buddyread/leesproject/boekenpraat of andere manier van samen lezen en er mogen anderen meedoen, meld dan jouw project hier in de reacties.
  • Zet vooral ook de begindatum van het project in je reacties en natuurlijk de link naar de spot of het topic waar de informatie te vinden is.
  • Je hoeft niet te vragen of je jouw project hier mag delen. Dat mag, voor alle leesclubvormen hier op Hebban.

 

Tip als je wilt meelezen met een van de projecten: meld dit direct door de link te openen en daar jouw interesse kenbaar te maken. Zo weet de 'aanbieder' snel wie er mee zou willen lezen.

 

Heel veel leesplezier gewenst, geniet van het samenlezen. 

 

813d8b0e07668f7ea8fcbda743a2ea58.jpeg

* Het team van het Literatuurcafé kan informatie weghalen indien iemand zich niet aan de regels houdt.*



Reacties op: Meet & Read in het literatuurcafé | Editie 2

Meer informatie