Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Minichallenge VN 5 sterren - Update & praktische info

op 03 november 2017 door

Iedereen herinnert zich allicht nog het moment dat de thrillers bekendgemaakt werden die van de VN Detective- en Thrillergids vijf sterren kregen. Ik schreef er toen deze blog over en knoopte er een minichallenge aan vast.

Indertijd, vijf maand geleden alweer, was het idee om begin december de feedback van iedereen te verzamelen, zodat het verslag midden december gepubliceerd kon worden. Ik heb hier en daar opgevangen dat een paar weken extra welkom zouden zijn en dus wordt het verslag naar januari verschoven.

Ik heb alle reacties onder beide artikels nog eens doorgenomen: Een aantal mensen vonden het een leuk idee, maar dachten niet genoeg tijd te hebben om alle acht de boeken te lezen voor het eind van het jaar. Een paar anderen waren niet zeker en wilden het even bekijken (Chardonay, Annet, Anna Bakker). En dan waren er maar liefst twaalf mensen (+ ik zelf natuurlijk) die de challenge effectief wilden aangaan. Nog een heleboel anderen zijn de minichallenge/lijst gaan volgen, dus misschien zitten daar ook nog een paar dappere lezers tussen, dat zullen we snel merken!

Wat heb ik nodig en wanneer?

  • Jouw winnaar + korte motivatie waarom (enkel voor het boek dat jij het beste vond), 100 woorden is de richtlijn. 
  • Aantal sterren per boek (werk met halve sterren alsjeblieft, dat zal tot een genuanceerder resultaat leiden).
  • Je bezorgt me de info via dit formulier.
  • Deadline is 31 december 2017.

Wie doen er mee?

Tenzij iemand van gedachten veranderd is, of de hele challenge gewoon vergeten, zijn dit de mensen die de acht thrillers lezen en samen met mij hun oordeel zullen vellen: Caroline, Rita Leyman, Elly van der Meer, Marina, Evy De Brabander, Joyce Remmerswaal, fany, Tessa, Ellen D\\\\\\Hondt, Inge Sparrius, Guido Goedgezelschap, wil veltkamp. 

Ik zie jullie sterrenregen en winnaar graag tegemoet!

Tot binnenkort,
Greet

PS: Voor eens en altijd, het negende boek op de banner, behoort niet tot de challenge. De banner werd in juni aangemaakt toen nog niet bekend was dat er een foutje in de gids geslopen was (het boek kreeg 4 sterren). 



Reacties op: Minichallenge VN 5 sterren - Update & praktische info

Lijsten