Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubcafé | Tunis

op 10 mei 2024 door

10.05.2024

Hoi lieve dames,

Op deze zonnige vrijdag na Hemelvaart, waarbij het eigenlijk zonde is om binnen te zitten (of althans, vanaf waar ik dit schrijf, in het idden van het land), open ik graag ons leesclubcafé!

Deze keer lezen we Tunis door René van Rijckevorsel. Dit boek heb ik gekozen (of er lichtjes doorgedrukt) vorige keer. Voor mij is het het 2e boek van ik van René van Rijckevorsel lees. Zim heb ik enkele jaren geleden gelezen en was ik zeer van onder de indruk. Vanaf dat moment wilde ik altijd Tunis nog een keertje lezen en daar komt het nu dan eindelijk van. 

Van sommige heb ik begrepen dat er wat tegenop gekeken wordt om aan dit boek te beginnen. Ik hoop dat het mooie weer meehelpt en het boek mee valt. Zelf ben ik nu ongeveer op de helft en wil ik met liefde toegeven dat ik het begin wat lastig er in kwam en gisteren een goed stuk heb gelezen en er nu goed in zit. 

Ik wens jullie veel leesplezier!

Eveline

man-reading-at-coffee-shop.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=D9X4WfjG--Y_b77QnOVx3RYWQC-kcTjTjAUAMLBk1s0=



Reacties op: Leesclubcafé | Tunis

Meer informatie

Gerelateerd

Over

René van Rijckevorsel

René van Rijckevorsel

René van Rijckevorsel (1961, Assen) is auteur en journalist. Hij stu...