Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesclubdiscussie - voorpretvragen | Ik kom hier nog op terug

op 01 september 2024 door

Lieve dames,

Tijd voor de 2e voorpretvraag! Ik merk dat ik zo vol met vragen zit, dat het lastig om vragen te stellen waarop antwoorden helemaal geen spoilers zijn. Daarom voor dit thema gekozen, dat voelt het meest veilige.

Vanaf vraag 3 kunnen we inhoudelijk los! Nu nog even niet, op de oppervlakte blijven en/of niets weggeven wat pas aan het einde van het boek duidelijk wordt. Dank dames!

Voorpret vraag 2 | Titel & cover

2a. Hoe vind je de titel gekozen?

2b. Heb je een alternatieve titel? Zo ja, welke? Leuk als je kan onderbouwen waarom je deze passend(er) vindt.

2c. Hoe vind je de voorkant van het boek gekozen?

2d. Heb je een alternatief? Super als een link kan delen waarop jouw idee naar voren komt!

person-354524_1280.jpg

Lieve dames,

Tijd voor de 1e voorpretvraag! Zelf heb ik het boek nog niet uit. Ik ben (pas) op bladzijde 156. Dus echt nog geen spoilers alsjeblieft ;-)

Voorpret vraag 1 | 1e indruk

1a. Ik kom hier nog op terug heeft de Libris Literatuur Prijs 2024 gewonnen, zo is te lezen op de cover. Wat deze prijs inhoudt, kun je hier lezen: Over de Libris Literatuur Prijs - Libris Literatuur Prijs (librisprijs.nl). Wat voor gewicht hang jij aan deze prijs? 

1b. In mijn versie staat op de 4e pagina te lezen dat er 9 drukken zijn geweest in 9 maanden - van november '23 tot en met juli '24. Wat doet dit met jouw verwachtingen?

1c. Hoe vond je het eerste hoofdstuk als smaakmaker? Welke smaak zou je dit hoofdstuk toekennen? Waarom juist deze smaak?

book-1869969_1280.jpg

Lieve dames,

Ik vermoed dat dit boek veel stof voor discussie oplevert en we heerlijk enthousiast los zullen gaan. Als echte kippen lekker kakelen en kletsen. Daarom een pagina speciaal voor de voorpretvragen.

Data van de vragen:

Zondag 8 september - voorpretvraag 1

Woensdag 11 september - voorpretvraag 2

Op deze pagina geen spoilers, niet vooruit lopen op de zaken. Enthousiasme mag, en rustig lezen ook ;-). Vanaf vandaag hebben we nog 2 weken om ons boek uit te lezen. Dat kunnen wij!

Groetjes, Eveline

gat-in-rots-kippen-600x439.jpg

Brugafbeelding op de banner komt van Pixabay



Reacties op: Leesclubdiscussie - voorpretvragen | Ik kom hier nog op terug

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Rob van Essen

Rob van Essen

Rob van Essen (1963) neemt met zijn romans en verhalen een volstrekt unieke plaa...