Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ben Reader Annemieke

op 18 september 2017 door

Hoi! Mijn naam is Annemieke de Jong. Ik ben 34 jaar. Een van mijn beste herinneringen is het uitkiezen van een boek tijdens de kinderboekenweek. Een jaarlijks terugkerend ritueel. Mijn eerste gekozen boek was Monkie van Dieter Schubert. Al op jonge leeftijd was ik verslaafd aan lezen. Na een leespauze heb ik het lezen van 100 boeken in 1 jaar aan mijn Bucketlist toegevoegd. Dit heeft mijn verslaving weer aangewakkerd. En ja, ik heb het kunnen afvinken op mijn Bucketlist. Mijn vrije tijd vul ik niet alleen met lezen. Ik geniet van hardlopen, van bakken en taarten decoreren. Ook kan ik erg genieten van het kijken van een film of serie. 

Fantasy is één van mijn favoriete genres, maar ik lees eigenlijk alles. Heerlijk hoe een boek je mee kan nemen en kennis kan laten maken met nieuwe werelden en een nieuwe tijd, met personages. In één woord genieten. Favoriete fantasyboeken zijn onder andere de serie van Het Erfgoed, De Godengebieder, Harry Potter en Lost in a book. Daarnaast zijn er favorieten zoals Vanwege een tere huid, Kruistocht in Spijkerbroek, Acht dagen met Engel, De Boekendief en 13 reasons why. 

Mijn top drie uit de Ready to Read is:

  1. The white hare - Michael Fishwick
  2. The treatment - C.L. Taylor
  3. Whichwood - Tahereh Mafi


Reacties op: Ik ben Reader Annemieke

Meer informatie

Gerelateerd