Meer dan 5,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ik ben Reader Lotte

op 19 juni 2018 door

Hey, ik ben Lotte Van Herreweghe. Al van jongs af aan zit ik met mijn neus in de boeken. Mijn ouders lachen er wel eens mee en zeggen dat ik een boek in mijn handen had vanaf het moment dat ik op mijn poep kon zitten; lopen kon ik pas laat. Dat veranderde niet naarmate ik ouder werd. De bibliotheek was mijn tweede thuis. Je kon me daar niet alleen vinden om boeken te lenen, maar ook voor allerhande activiteiten als voorleesuurtje voor kleuters en lagere school, de kinder- en jeugdboekenjury of een escape room in de bib.

Rond mijn 15e ben ik een fervente fantasy- en YA-lezer geworden. Een paar van mijn favorieten zijn 'Harry Potter', 'The Bone Season' en de serie 'The Raven Cycle'. Ondertussen lees ik het merendeel van mijn boeken in het Engels en neem ik geregeld ook een boek in een ander genre vast.

Dit jaar is mijn eerste jaar in het hoger onderwijs en ik werd door iedereen gewaarschuwd dat ik veel minder vrije tijd zou hebben. Ik had al een heilige schrik opgedaan: ‘Wat als ik niet zo veel meer zou kunnen lezen?’ Ondertussen kan ik toch zeggen dat ik, na een klein leesdipje, mijn draai gevonden heb en nog altijd evenveel lees als in het middelbaar. Dus als mensen mij nu vragen of ik wel nog tijd heb om te lezen, dan is mijn antwoord: ‘Als je ergens tijd voor wil hebben, dan moet je daar tijd voor maken.’

Wanneer mijn vrije tijd niet opgaat aan lezen, ga ik graag joggen of snuffel ik wat rond op Netflix tot ik een nieuwe bingewatchwaardige serie vind. Ik hou ook van theater en heb zelf toneellessen gevolgd. Het klinkt raar om te zeggen, maar helaas ben ik aan de toneelacademie afgestudeerd. Ik wou gerust nog verder doen. Wanneer er iemand jarig is, ben ik altijd van de partij om mee taart te helpen bakken. En natuurlijk ben ik dan ook van de partij wanneer die aangesneden wordt.

Mijn top 3 uit de Ready to Read:

-          The War in the DarkNick Setchfield

-          Toil & Trouble: 15 Tales of Women & WitchcraftTess Sharpe

-          Lifel1k3Jay Kristoff



Reacties op: Ik ben Reader Lotte

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jay Kristoff

Jay Kristoff

Jay Kristoff (geboren 12 November 1973) is een Australische auteur van fantasy e...