Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boekpresentatie Opgejaagd wild (15 september, Son en Breugel)

op 27 september 2018 door

Op zaterdag 15 september vond de boekpresentatie van Opgejaagd wild van Wouter Helders plaats in boekhandel De Traverse in Son en Breugel. Als lid van de Hebban Thriller Club leek het Elly, Gert en mij (Chantal) leuk om hierbij aanwezig zijn. Vooral omdat de vorige twee boeken ons heel erg zijn bevallen.

Toen ik De Traverse binnenstapte, zat Elly er al. Ze had een lift gekregen van Theo van Rijn, de uitgever van het boek, en had een heel gezellige rit gehad. We hadden elkaar al weer een tijd niet gezien, dus we hebben gezellig staan kletsen in afwachting van de komst van Wouter Helders. Ik had ook verwacht dat Gert er zou zijn, maar ik hoorde van Elly dat hij zich verslapen had en het niet zou redden om nog op tijd met de trein naar Son en Breugel te komen. Dat was wel jammer.

dd6458e7fde7eef5c54fe350f02d6213.jpeg

Het welkomstwoord werd verzorgd door Maaike van Oosterhout, die per 1 april 2018 De Traverse overgenomen heeft van Bernadette de Wit. Dit is dan ook haar eerste boekpresentatie in de winkel. Daarna introduceert Ed Doppen, vrijwilliger bij Uitgeverij LetterRijn, Wouter Helders. Wouter wordt ontvangen met een warm applaus en wordt vergezeld door zijn zoon Rijk, die aardig wat aandacht van vader vraagt, hij wil niet naar zijn opa of moeder. Wouter begint met een woord van dank aan Theo, bij wie het boek nu wordt uitgegeven. Hij is heel tevreden over hoe het boek eruit ziet. Hij leest een stukje voor uit het boek en vraagt of we nog meer willen horen. Natuurlijk willen we dat! Hij kan erg spannend voorlezen. Ik wil eigenlijk meteen beginnen aan het boek en weet zeker dat Elly dit ook heeft. De dozen met de aangeleverde boeken worden door Wouter geopend en de verkoop en signeersessie kan beginnen. Elly en ik staan vooraan en nemen meteen een boek om te laten signeren. Elly neemt een exemplaar voor Gert mee en Wouter schrijft er iets grappigs voor hem in. Na het signeren praten Elly en ik nog wat bij en later spreken we ook nog even met Theo. Voor hem zit het uitgeefjaar er bijna op. Alle nog lopende projecten zijn in een zo ver gevorderd stadium dat hij er niet veel werk meer aan heeft. 

24df3bae71a9974cdb7fcca5694e8279.jpg

Het was een heel geslaagde boekpresentatie.

Binnenkort zullen er enkele recensies geplaats worden, onder andere door Karina, die het boek heeft gekregen van Uitgeverij Van Rijn.

We wensen iedereen veel leesplezier met dit nieuwe boek van Wouter Helders! 

Groetjes, 
Chantal en Elly 



Reacties op: Boekpresentatie Opgejaagd wild (15 september, Son en Breugel)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Wouter Helders

Wouter Helders

Wouter Helders, schrijver en militair journalist. Getrouwd met Evita en vader va...