Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boekpresentatie Zoektocht terug

op 03 april 2017 door

Zaterdag 1 april was het zover voor Marina Folkers: de boekpresentatie van haar nieuwe boek "Zoektocht terug" in de mooie bibliotheek van Barneveld.
Diana, Helma en Marieke van We Love Feelgood waren erbij.

De ontvangst was hartelijk, met een tafel vol lekkere soesjes in verschillende smaken, koffie, thee en fris. "Zo leuk dat ze zo gewoon is gebleven", de schrijfster van het boek stond zelf bij de tafel drankjes in te schenken en iedereen welkom te heten.

Op een andere tafel een stapel met boeken 'Zoektocht terug' in de mooie blauwe kleur. Dat zag er enorm aantrekkelijk uit.

De man van Marina opende de middag, terwijl op de achtergrond een rondrit door Londen werd getoond, met aansluitend een strand en branding in Cornwall, alles voor de juiste sfeer.

Voordat Marina zelf wat over haar boek ging vertellen, kwam Jessica, boekblogger van 'Reviews & Roses' aan het woord over wat bloggen is en wat ze ervoor doet.

De tweede die het woord nam, was onze eigen We love Feelgood Diana. Zij had het eerste boek als Hebban recensente toegestuurd gekregen en was er erg van onder de indruk geweest. Ze schreef aansluitend een prachtige recensie. Een quote daaruit staat achterop het nieuwe boek van Marina, wat een enorme eer is.

e3341378d5f2da615182ecbdd44a5043.jpg

Marina zelf begon met de verontschuldiging dat ze geen prater is, maar dat bleek totaal geen obstakel. Vertellen over je boek blijkt toch gewoon goed te gaan.

Wat leuk is om te weten, dat ze dit boek aan het schrijven was voor Faye en Sean, maar het wilde niet. Toen kwamen Faye en Sean tevoorschijn, die wilden eerst. (En dat is zeer goed gelukt).
Maar het oppakken van haar eerdere boek bleek nog steeds lastig. Totdat ze ging strepen en schrappen en uiteindelijk een hoofdpersoon liet verdwijnen en er ruimte kwam voor Caitlin en haar verhaal. Zo is het gekomen dat er nu een tweede boek ligt: 'Zoektocht Terug'.

Tussendoor werd de presentatie muzikaal opgeluisterd door een speciaal voor Marina opgenomen filmpje van het Engelse duo 'The Luck' met het mooie lied 'This is love'.

Het eerste exemplaar heeft Marina overhandigd aan Sandra van de bibliotheek, die de bieb als locatie beschikbaar heeft gesteld voor deze officiële boekpresentatie. Sandra was op haar beurt weer vereerd dat ze het boek in ontvangst mocht nemen van zo'n enthousiaste schrijfster.

De middag werd afgesloten met een tweede muzikale verrassing, van opnieuw 'The Luck', waarna er gelegenheid was tot kopen en signeren van het nieuwe boek. (meer weten over the Luck, klik hier: the Luck youtube

Erg leuk om een keer een boekpresentatie mee te maken. Nu lekker lezen.

713197c211d05534b9abbd3275f1882e.jpg

Voor wie nog meer wil weten over Marina Folkers en "zoektocht terug"; hou We Love Feelgood in de gaten, want eind van de maand komt het boek in een buddy-read spot!



Reacties op: Boekpresentatie Zoektocht terug

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Marina Folkers

Marina Folkers

Marina Folkers is bekend van haar feelgoodromans met een rauw randje. Eerder ver...