Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Deze Feelgood toppers verschijnen in juni

op 29 mei 2017 door

Wij hebben 10 boeken die in juni uitkomen voor jullie op een rijtje gezet:

MagieDanielle Steel
Magie is het honderdste boek van Danielle Steel. In Parijs, de Lichtstad, wordt elke zomer een white dinner gehouden: een verrukkelijk diner in de buitenlucht waarbij alle gasten witte kleren dragen. Na zonsondergang worden witte ballonnen met lichtjes losgelaten - elk met een geheime hartenwens van een genodigde.
Dit jaar zijn twee bevriende stellen aanwezig die voor een grote verandering staan.
Jean-Philippe en Valerie Dumas, de een bankier, de ander redacteur bij Vogue, overwegen een mogelijke uitzending naar China.
Benedetta and Gregorio Mariani leiden samen een Italiaans mode-imperium. Maar hij heeft een grote zwakte die zowel hun bedrijf als hun huwelijk bedreigt.
Magie volgt deze vier vrienden in hun hartverscheurende en soms verrassende keuzes, tot zij elkaar een jaar later terugzien bij het white dinner. Zijn hun hartenwensen vervuld?

Bekentenissen van een Shopaholic - Sophie Kinsella
Rebecca Bloomwood is journaliste bij een tijdschrift waarin ze mensen adviseert hoe ze slim met hun geld om moeten gaan. In haar vrije tijd gaat ze het liefst winkelen, voor haar dé oplossing voor al haar problemen. Ze weet dat ze ermee op moet houden. Rebecca doet écht haar best om haar uitgaven te beperken, maar tevergeefs. De schulden stapelen zich in hoog tempo op, evenals de dreigbrieven van haar bank.
Ondanks haar groeiende paniekgevoel blijft ze optimistisch en verzint steeds ingewikkeldere, fantastische verhalen om uit de problemen te komen. In haar geheime droomwereld ziet ze zichzelf de staatsloterij winnen, of blijkt de bank een vergissing te hebben gemaakt waardoor al haar problemen in één keer opgelost worden... Maar de werkelijkheid is anders!

Bloesem in de nacht - Sarah Jio
Seattle, mei 1932. Alleenstaande moeder Vera Ray geeft haar driejarige zoontje Daniel een nachtzoen en vertrekt naar haar nachtdienst in het plaatselijke hotel waar ze werkt. De volgende ochtend heeft een late sneeuwstorm de hele stad bedekt, en haar zoon blijkt diezelfde nacht te zijn verdwenen. Buiten op straat ligt zijn teddybeer, verlaten in de sneeuw.
Seattle, mei 2010. Claire Aldridge, journaliste bij de Seattle Herald, krijgt de opdracht een reportage te maken over het zeldzame fenomeen ‘sneeuwstorm in mei’, dat dit jaar voor het eerst in bijna tachtig jaar weer heeft plaatsgevonden. Bij haar onderzoek stuit ze niet alleen op het verhaal van de ontvoering – die nooit werd opgelost – maar ook op verbazingwekkende overeenkomsten tussen de levens van Vera Ray en haarzelf…

Honderd stukjes van mij Lucy Dillon
Gina Bellamy's leven is een chaos. Daar staat ze dan, na haar scheiding, in een te kleine flat met te veel dozen vol spullen uit haar oude leven. Ze staat voor de keuze: doormodderen of eens en voor altijd uitvinden wie ze écht is. Het is tijd voor drastische maatregelen: al haar bezittingen de deur uit, alleen de honderd meest belangrijke dingen mogen blijven. Maar welke honderd dingen? Elke brief, elk souvenir, elk díng is een herinnering. Gina moet kiezen wat in haar nieuwe leven past en wat ze los wil laten, want alleen dan ontstaat ruimte voor nieuwe mogelijkheden...

De geheime vrouw – Gill Paul
1914 In Rusland heerst grote onrust, en het gezin van Tsaar Nicolaas 11 gaat een onzekere toekomst tegemoet. Groothertogin Tatiana wordt desondanks verliefd op de cavalerieoffi cier Dmitri, maar hun liefde – en levens – komen in gevaar als de gebeurtenissen een catastrofale wending nemen…
2016 Na een hartverscheurende ontdekking vlucht Kitty Fisher van Londen naar het afgelegen huisje van haar overgrootvader in Amerika. Hier, aan de oevers van Lake Akanabee, vindt ze een spectaculair hangertje met juwelen, dat haar leidt naar een lang begraven familiegeheim…

Helemaal het einde - Lisette Jonkman
De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid.
Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar.
Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger…

Opstaan Jackie van Laren
Anne Millers hart is gebroken. Na een stormachtig jaar met haar grote liefde, de wereldberoemde rockster Rory Maquary, is hun relatie gestrand. Nadat ze uitgehuild was, heeft ze zich herpakt en nu leidt ze een rustig, teruggetrokken leven op St. Mary’s, het hoofdeiland van de Britse Scilly-eilanden, waar ze samen met een vriendin een restaurantje runt en Rory probeert te vergeten.
Rory wil Anne helemaal niet vergeten. Hij snapt nog altijd niet waarom het misging, en wil niets liever dan haar vinden en het goedmaken. Maar Anne heeft alle contact met hem voorgoed verbroken en wil niet gevonden worden. Met de moed der wanhoop probeert Rory er dan maar samen met zijn zoontje het beste van te maken.
Tot Rory de flamboyante tv-kok Woz leert kennen, met wie hij dikke maatjes wordt. Woz nodigt hem uit om een keer langs te komen op zijn nieuwste kooklocatie, een restaurantje van twee vrouwen op St. Mary’s. Een klein reisje met onverwacht grote gevolgen…

Ken je me nog? - Margreet Maljers
Leonie is getrouwd met de charmante Erik, die graag wat onschuldig flirt met andere vrouwen. Het wordt minder onschuldig als er een vrouw uit Eriks verleden op het toneel verschijnt, die vastbesloten is om Erik weer te veroveren. Ken je me nog is ontsproten aan Margreet Maljers' verwondering over de manier waarop jeugdliefdes opnieuw totaal voor elkaar kunnen vallen, daarbij hun hele huidige leven vergetend.

Een lucht vol Franse dromen - Michelle Visser
Anneloes Beekman (Loes voor vrienden en familie) doet er alles aan om van haar chambres d’hôtes bij het Franse dorp Pommiers een succes te maken. Terwijl de zomer overgaat in een zonovergoten herfst en ze zich steeds meer thuisvoelt in haar nieuwe leven, ontvangt ze gasten, leert ze de dorpsbewoners beter kennen en zorgen haar vrienden voor de nodige warmte in haar vrijgezellenbestaan. Wel vraagt Loes zich soms bezorgd af of ze Chez Loes ooit winstgevend zal kunnen maken.
Als er een charmante kunstschilder op haar erf verschijnt vergeet ze tijdelijk alle zorgen, tot de realiteit haar inhaalt en bijna iedereen om wie ze geeft in de problemen lijkt te raken. Loes doet wat ze kan om haar vrienden bij te staan, zoals ze ook telkens op hen kan rekenen. Ondertussen leert ze koken voor haar gasten, struint ze marktjes af voor haar beginnende brocantehandel en doet ze bij toeval een ontdekking die haar terugvoert naar een duistere periode in het bestaan van de streek. En dan is er nog de hoop op een nieuwe grote liefde in haar leven…

De bucketlist van mijn hond - Lauren Watt
Na de middelbare school verhuist Lauren Watt naar een piepklein appartement in New York samen met haar 73 kilo wegende Engelse mastiff, Gizelle. Gizelle is niet alleen maar haar hond, ze is ook Laurens huisgenoot, zus en vertrouweling. Samen maken ze haar eerste vriendjes mee, haar eerste baan, de strijd van een moeder met een verslaving en alle ups en downs van het volwassen worden in een grote stad.
Als Lauren te horen krijgt dat Gizelle ziek is en nog maar een paar maanden te leven heeft, maakt ze een bucketlist om samen het mooiste uit hun resterende tijd te halen. Ze maken samen een roadtrip, eten kreeft, maken een foto op Times Square en genieten van de beste biefstuk die ze maar kunnen vinden.

Honderd stukjes van jou en mij en De geheime vrouw mochten we vooruit lezen voor de Hot or not. Houd begin juni Hebban in de gaten wat wij van deze boeken vonden.

Naar welk boek(en) kijken jullie het meest uit?



Reacties op: Deze Feelgood toppers verschijnen in juni

Meer informatie

Gerelateerd