Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De WLFG feestmaand quiz #8

op 26 december 2017 door

Vandaag alweer de laatste puzzel van onze December feestmaand. Het boek dat we zoeken bestaat uit zes woorden van achtereenvolgens drie, vier, drie, twee, zes en zes letters. Kleine tip: er zit een kleur in de titel en alle antwoorden zijn weer terug te vinden op onze pagina.

We kunnen ons voorstellen dat je tijdens de drukke kerstdagen andere bezigheden hebt. Daarom kan je je oplossing inzenden tot 7 januari 2018 en heb je dus nog tijd genoeg om de puzzel op te lossen. Als je het antwoord denkt te weten, mag je het weer opsturen naar welovefeelgood@gmail.com onder vermelding van WLFG Feestmaand quiz #8. Puzzelen jullie weer mee?

  1. Welke hardcore single vroegen we het hemd van het lijf? Gebruik de laatste letter van zijn voornaam.
  2. Door welke uitgever werd de Romantic Reads middag georganiseerd, waar Marieke een aantal schrijfsters interviewde? Neem de 1e letter en gebruik die 2x.
  3. Welke zangeres trad op bij de boekpresentatie van Het rimpeleffect van Claudia Schoemacher? Gebruik de 1e letter van haar achternaam.
  4. Wat is de kleur van de polo die we droegen op de Hebban team dag? Gebruik de laatste letter van die kleur. Deze letter komt 5x voor.
  5. We vroegen de boekhandel om feelgoodtips. Hoe heet de boekverkoper die Helma een paar feelgood boeken tipte? Gebruik de 3e letter van zijn voornaam.
  6. Welk boek tipte Janneke aan Diana in de estafettetip? Gebruik de 1e letter van de titel. Die letter moet je 2x gebruiken.
  7. Hoe heet het bedrijf waar alles om draait in de buddyread van Mandy en Sanne op 9 december? Neem de laatste letter van deze bedrijfsnaam. Deze letter komt 2x voor.
  8. Het thema van de boekenweek 2017 was Verboden Vruchten. In een artikel biechten alle feelgood meiden hun ‘verboden vrucht’ op. Wat is de verboden vrucht van Helma? Gebruik daar de 2e letter van. Deze letter moet je 2x gebruiken.
  9. Wie van de Feelgood meiden zette in een artikel een aantal ‘hete boeken’ voor je op een rijtje? Gebruik de 1e letter van haar naam.
  10. Wat is de titel van het kerstverhaal van Lis Lucassen? Gebruik de 1e letter van de titel.
  11. Wat inspireert Marina Folkers? Kleine tip: ze vertelt daarover in het interview dat Renate en Nathalie met haar hadden. Neem de 2e letter van deze inspiratiebron en gebruik hem 3x.
  12. Lore en Marleen lazen samen met Femke & Claudia van Youg Adult een boek in de genre melange. Gebruik de laatste letter van de titel van het boek.
  13. Van welke auteur kregen we een gesigneerd exemplaar van haar boek tijdens de Best of Romance bijeenkomst van de boekerij? Gebruik de 2e letter van haar voornaam.
  14. Wat maakten Diana, Helma en Marieke tijdens de mini-workshop van auteur José Vriens op het Valentijnfestival 2017? Gebruik de 1e letter.


Reacties op: De WLFG feestmaand quiz #8

Meer informatie