Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We love Feelgood leest: November 2017

op 07 november 2017 door

Ook in de voorlaatste maand van het jaar, staan er weer genoeg boeken op de lees-planning voor de dames van We Love Feelgood. We zetten de plannen weer even op een rijtje.

fba6d2aba53dc2191b489421c4e5f2d8.jpgNathalie:
Ik heb net Jouw perfecte jaar van Charlotte Lucas uitgelezen voor een buddyread met Marieke, ben nu voor een Hebban Hot or not Weet je nog van Virginie Grimaldi aan het lezen. Daarna, eind deze maand ga ik een weekendje naar Schotland, maar om alvast in vakantiestemming te komen, liggen Dagboek van een boekverkoper van Shaun Bythell en Café Zon + zee van Jenny Colgan al klaar. Twee boeken die in Schotland afspelen. En daarnaast ben ik bang dat ik weinig leestijd over zal hebben, dus ik weet ook niet hoe ver ik deze maand ga komen. Ik schrijf namelijk zelf ook en ben nu hard bezig voor een leuke decemberactie van We love Feelgood (meer nieuws later hierover op onze spot), en ik ben druk bezig met het herschrijven van een mini-chicklit die ik volgend jaar in eigen beheer wil gaan publiceren. Allemaal spannende en leuke dingen.

dd9ea0701be9c535299e2e35054a77ac.jpgDiana:
Komende maand heb ik veel afwisseling. Ik ben nu bezig in een heerlijke dikke fantasy, De zoon van de godin. Ik moet even goed in de negende deel van De Drakenelfen-serie van Bernhard Hennen komen, maar ik geniet er wel heel erg van. Fantasy lees ik nooit zo snel, dus daar ben ik een groot deel van de maand zoet mee. Verder staat in november op de planning om het derde deel van de 100-serie van Kass Morgan te lezen. Deel 4 is pas verschenen, dus ik moet wel weten hoe het verder gaat in Thuis. Dan ligt er nog een hot or not op me te wachten en heb ik Cecilia Campos beloofd om haar eerste deel van Trucker Girl te recenseren. Eind van de maand hoop ik lekker bezig te zijn in Het meisje in het bos van Kate Hammer, eindelijk weer eens een thriller!

a448c9b6a9ff167e76f036f01233c1ae.jpgRenate:
Het eerste boek van deze maand gaat over mijn lievelingsdieren Haaien, mag samen met Marleen Zwemmen met haaien van Ann Kidd Taylor lezen voor de buddyread, dan staat het nieuwe boek van Jenna Blum de verloren familie op de planning, daarna staan er 3 op de planning Weet je nog van Virginie Grimaldi, dagboek van een boekverkoper van Shaun Bythell en de verloren kinderen van Diney Costeloe.
Elke dan lees ik een stukje uit waarom verdrinken vissen niet van Anna Claythorne.
November wordt dan ook een mooie leesmaand denk ik!

311a1de71dc0327ce35abfda0a946031.jpgMarieke:
Op dit moment lees ik een paar boeken tegelijk. 
Jij, ik en de zee van Sandy Taylor voor een leesclub die ik coördineer. Het leest echt heerlijk weg. Daarnaast lees ik Dagboek van een boekverkoper van Shaun Bytell voor WLFG, dat leest wat minder snel. Samen met Nathalie lees ik Jouw Perfecte jaar van Charlotte Lucas, na een wat traag begin zit ik nu lekker in het verhaal. Daarnaast heb ik nog iets totaal anders: Een recensieboek over een onechte dochter van koning Willem III en het onderzoek daarnaar. Blauw bloed. Heel interessant. En voor de spot boeken over boeken lees ik nu Drakendal, een YA over een meisje met talent voor magie en een hoop magische boeken. En ik ben de laatste hoofdstukken aan het luisteren van Tussen zussen van Cathy Kelly. Verder op de planning: 100 tips van JetWinterbloesem van Corina Boman. En voor de rest van de maand? Ik heb wel wat ideeën over wat ik wil, maar omdat het meestal toch anders loopt ga ik mezelf verrassen.

211da3018960141957bfe12f310eef76.jpgMandy:
Voor de maand november mag ik het boek Dagboek van een boekverkoper lezen van Shaun Bytell. Dit is voor een groepsrecensie, dus ik ben heel benieuwd wat de anderen ervan vinden. Daarnaast ben ik voor het eerst in mijn leven begonnen aan een luisterboek. Ik zit de laatste tijd veel in de auto en ontkom dan niet aan af en toe een file. Ik vond dat zo'n zonde van mijn tijd, dat ik dacht, ik geef het een kans! Ik luister nu naar Naamloos van Pepijn Lanen en dat bevalt eigenlijk best goed! Verder heb ik een lijstje in mijn hoofd aan boeken die ik wil lezen, al loopt dat altijd anders dan gepland. De vijfde brief van Nicola Moriarty staat daar in ieder geval op en ook Wat het hart kan horen van Jan-Philipp Sendker.

de4d22254c20777436a8e6a7823eb20d.jpgSanne:
Ik zit deze maand deels met mijn hoofd in de geschiedenis. Zo lees ik momenteel Een vrouw in Havanna van Susana López Rubio en luister ik naar De schaduw van de wind van Carlos Ruiz Zafón. Hierna moet ik heel snel beginnen aan de nieuwste van Jenna BlumDe verloren familie, want volgende week doen we met een aantal van onze meiden mee aan de leesclub van de uitgeverij rondom dit boek. Voor een hot or not ligt De verloren kinderen van Diney Costeloe ook nog op me te wachten. Veel leuks om naar uit te kijken!

47acd513af9f7c398448169ada3ede30.jpgHelma:
Er liggen twee feelgoods als recensieboek op me te wachten: De Zeven Zussen van Lucinda Riley en Hot Mess van Lucy Vine. Zeker met De Zeven Zussen ben ik wel even bezig, want dat is een behoorlijk dikke pil. En tussendoor lees ik Jules Unlimited Het Boek. Ik heb vroeger zo genoten van het televisieprogramma en nu er van de nieuwe serie ook een boek is dat verder gaat waar het tv-programma ophoudt was ik verkocht. Die wilde ik heel graag hebben. En mijn zoons met mij. Ze zijn geen lezers, maar dit vinden ze wel interessant om door te bladeren en zo af en toe iets te lezen wat hun interesse heeft. Dan ben ik nog bezig in The Child Finder van Rene Denfeld, dat ik even opzij had gelegd om voorrang te geven aan Het Meisjes uit het Verscholen Dorp van Irma Joubert dat ik samen met Marieke las voor onze buddyread. Verder wil ik nog steeds heel graag de laatste twee delen van De Noordzeemoorden van Isa Maron lezen, die al heel lang naar me liggen te roepen. Misschien gaat dat deze maand dan ook eindelijk lukken.

6ec5fe51fce7a6447581bb92db74e262.jpgJanneke:
Op dit moment zit ik midden in Jouw perfecte jaar van Charlotte Lucas. Daarnaast heb ik nog een aantal andere boeken op de planning staan deze maand. Ik ga eens iets heel anders lezen dan ik gewend ben, namelijk Het boek van stof van Philip Pullman. Zo’n boek zou ik niet zo heel snel kiezen, maar dit verhaal sprak me enorm aan dus ik ben benieuwd! Ook bij mij ligt De verloren kinderen van Diney Costeloe te wachten en ga ik De verloren familie van Jenna Blum lezen.

5e3bf7245b102efb4dc4cd7e126767f2.jpgLore:
Er liggen nog heel wat boeken op mij te wachten. Allereerst lees ik nu voor een hot or not Weet je nog van Virginie Grimaldi. Hierna ligt Dagboek van een boekverkoper op de stapel. Na mijn bezoek aan de boekenbeurs liggen nu ook Wij twee en Jij en ik van respectievelijk Nicholas Sparks en Jojo Moyes bovenaan de stapel. Voor de rest wacht ik nog af wat er uit de kast genomen wordt. Het zal een drukke leesmaand worden!

dedb0391790770b38c8a0ceac1eae290.pngMarleen:
Ik heb een aantal op mijn stapeltje die ik graag zou willen lezen deze maand en er zullen nog een aantal boeken binnenkomen. Zo lees ik samen met Renate Zwemmen met haaien voor een buddyread. Hopelijk komt vanavond Verraad van Erin Watt binnen waarna ik alles zal laten vallen en eerst helemaal in dat boek duiken. Daarnaast ga ik The white roseAri & Dante en Dans met mij lezen. November is gelukkig geen maand die enorm druk is qua lezen dus ik lees lekker waar ik zin in heb. Heerlijk!

Zoals jullie zien hoeven wij ons niet te vervelen in november. Wat zijn jullie plannen voor deze maand? Laat het ons weten in een reactie.



Reacties op: We love Feelgood leest: November 2017

Meer informatie

Gerelateerd