Meer dan 5,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wil jij de winnende boeken van de Libris en de Fintro literatuurprijzen lezen?

op 18 mei 2017 door

UPDATE: DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN!

De 3 winnaars van deze prachtige boekenpakketten zijn: Robert, Gigi en Sylvia Ten Hove! Deze personen krijgen een mailtje in hun mailbox om hun adres op te vragen zodat zij deze pakketten opgestuurd kunnen krijgen. 

We kregen 22 reacties toegestuurd voor deze wedstrijd, waarvan 7 niet wisten dat we met de Club van 10 leden momenteel Nooit meer slapen van W.F. Hermans aan het bespreken zijn. 4 personen van diegenen die de juiste antwoorden gaven, volgden onze blog ook niet, waardoor zij tevens niet werden opgenomen in de loterij. 

De overige juiste antwoorden waren niet zo moeilijk, want hier werd door niemand verkeerd op geantwoord:

  • De stad waar Natalie een geleide wandeling geeft over Louis Couperus is uiteraard Den Haag.
  • De blind date van Harriët in theater De Pulmaryn was wel degelijk Lize Spit.
  • Het boek dat Guy en Victor lazen met de Club van 10 Feelgood was Scoop! van Iris Houx. 

Hier kan je zien hoe de winnaars werden gekozen uit de 10 overgebleven kandidaten: https://www.dropbox.com/sh/pssw2sw3imxj6w2/AABkGkhPSYMH98RJXlfBXGe0a?dl=0.

Sinds zondag 14 mei zijn de winnaars van zowel de Libris literatuurprijs als de Fintro literatuurprijs 2017 bekend! De jury van de Libris Literatuurprijs koos uit een shortlist van 6 boeken De tolk van Java van Alfred Birney en in Vlaanderen verkozen zowel de vakjury als de lezersjury van de Fintro literatuurprijs Wil van Jeroen Olyslaegers als winnaar. Lees hier het juryverslag over Alfred Birney en hier het persbericht over Jeroen Olyslaegers.

Wij kunnen maar liefst drie lezers de kans geven om eveneens van deze boeken te genieten maar daartegenover staat een kleine speurtocht langsheen onze blogspot die al meer dan 60 artikels telt ondertussen!

De antwoorden op onze wedstrijdvragen kunnen jullie in onze verschillende artikels vinden en luiden als volgt:

  1. Welk boek lezen we momenteel als eerste met onze club allemaal te samen waaraan we toch een beetje ons motto ontlenen?
  2. Door welke stad begeleidt/begeleidde Natalie-zonder-h een groep literatuurliefhebbers in het teken van Louis Couperus?
  3. Wie was de blind date van Harriet in Theater De Purmaryn in Purmerend?
  4. Welk boek kregen Guy en Victor te lezen in opdracht van 2 dames van de Club van 10 Feelgood?

Om de antwoorden wat ordelijk binnen te krijgen, stelden we een google formulier op waarin je je antwoorden kan invullen en eveneens je naam en e-mail om je te kunnen contacteren als je de gelukkige winnaar zou zijn. Dit is de link. Sla gerust onze blogs er nog eens op na of antwoord als een hevige WeLoveLit-fan natuurlijk uit het hoofd!

Belangrijk:

  • Vul het wedstrijdformulier zo snel mogelijk in, en dit ten laatste op zaterdag 3 juni.
  • Volg ook onze blogspot om in aanmerking te komen voor deze boekenpakketten. (Klik op de grijze knop rechts bovenaan, die nadien groen zal worden.)

Er zijn drie boekenpakketten te winnen van telkens de 2 titels. Waag dus zeker jullie kans! 

Veel succes gewenst.

 

Het We Love Lit-team



Reacties op: Wil jij de winnende boeken van de Libris en de Fintro literatuurprijzen lezen?

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Alfred Birney

Alfred Birney

Alfred Alexander Birney (1951) is auteur van een groot oeuvre bestaande uit fict...

Jeroen Olyslaegers

Jeroen Olyslaegers

Jeroen Olyslaegers (Mortsel, 1967) schrijft columns, theaterteksten en proza. Me...