Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wil jij mijn vriendje zijn?

op 09 maart 2019 door

Herinner je je die vriendenboekjes nog uit je kindertijd?
Op de lagere school was dat bij ons echt een rage. Vriendenboekjes werden gretig uitgewisseld om de volgende dag aan elkaar terugbezorgd te worden. Alle vriendjes en vriendinnetjes uit de klas moesten daarbij hun antwoorden neerpennen naast de voorgedrukte vragen. Zo wist je meteen wat iemands lievelingskleur was, of hij/zij huisdieren had, ...

Gans de maand maart is het in Vlaanderen Jeugboekenmaand met als thema Vrienden voor altijd.
Wie heimwee heeft naar de vriendenboekjes van weleer kan op de website van organisator Iedereen Leest een pagina uit het vriendenboek downloaden.
Uiteraard konden de leden van de Jeudgliteratuurclub niet achterblijven en via 2 mooie artikels kan je hen nóg beter leren kennen! Klik hier en hier om de antwoorden van Selene, Antoinette, Marjoke, Sanne, Ilja, Katy, Annemieke en Joke te ontdekken.

Als vriendin van de Jeugdliteratuurclub vond ik dit een heel leuk idee en besloot ik het vriendenboekje ook in te vullen:

7fbbd97db516b5ca75a0413aa3f535a1.jpg


f412d94327f036f727a2b50269584974.jpg



Reacties op: Wil jij mijn vriendje zijn?

Meer informatie