Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

18 redenen om de Royals-serie te lezen!

op 29 november 2018 door

Begin deze maand verscheen het vierde deel van de Royals-serie van Erin Watt met de titel Verlangen. Na het verhaal van Ella en Reed is het de beurt aan Reeds jongere broer Easton. Maar hebben jullie deze populaire serie al gelezen? Minca, Maartje, Natasha, Kimberly, Laurie en Fien geven je achttien redenen waarom je de Royals gewoonweg moet lezen!

3 redenen volgens Fien

  1. De Royals-serie is heel erg romantisch! Het is het perfecte voorbeeld van hoe haat kan omslaan naar liefde. Wanneer Ella gedwongen wordt om bij Callum Royal te gaan wonen, verklaart Reed al snel de oorlog aan Ella. Maar beetje bij beetje zie je hoe hij niet kan ontsnappen aan Ella's charmes en omgekeerd geldt dat ook: Ella valt als een blok voor Reed zelfs al wil ze het nog zo graag ontkennen. Deze serie is echt één van mijn guilty pleasures en is een aanrader voor fans van Colleen Hoover of Jennifer L. Armentrout.
  2. De boeken lezen enorm vlot. Ik heb deel één op nog geen twee dagen uitgelezen en ook bij de andere delen was dit het geval. Eens begonnen, kan je het boek niet meer wegleggen en lees je het in één ruk uit.
  3. Verleiding en Verraad eindigen met een ijzersterke cliffhanger waardoor je meteen verder wil lezen. Gelukkig zijn de eerste drie delen al uit en kan je die dus meteen na elkaar lezen, wat dat betreft zal je dus geen slapeloze nachten beleven. Ik heb gehoord dat Verlangen ook met zo'n cliffhanger eindigt... Gelukkig komt het volgende deel alweer in het voorjaar van 2019!

3 redenen volgens Natasha 

  1. Alle boeken lezen razendsnel weg. Korte zinnen, gemakkelijk taalgebruik. De wereld van het vele geld is mij totaal onherkenbaar en daarom kon ik mij makkelijk identificeren met Ella.
  2. De cliffhangers aan het eind van de boeken zijn killing. Je wilt niet gelijk doorlezen, je MOET! 'Helaas' begon ik gelijk in de serie, dus ik moest steeds vijf maanden wachten op de vervolg delen, maar als je nog een newbie bent in de serie: koop ze gelijk allemaal. Je kunt niet wachten. 
  3. Last but not least: de gebroeders Royal. Je wilt ze. Allemaal. Ze zijn knap, sexy, gespierd, mysterieus en rijk.

3 redenen volgens Kimberly

  1. Deze serie heeft mij echt zo ontzettend uit mijn 'reading-slump' gehaald. Ook wanneer je eigenlijk gewoon even geen zin hebt om te lezen is het gewoon heerlijk om één van de boeken over de Royals op te pakken
  2. Korte, makkelijke hoofdstukken. Ik hou erg van hoofdstukken uit lezen, waardoor ik heel erg houd van boeken met makkelijk te behappen hoofdstukken. Daarnaast eindigt bijna ieder hoofdstuk op een manier dat je denk 'nnou vooruit, nog eentje dan'
  3. Wie houdt er nou niet van een aantrekkelijke, rijke badboy? Reed Royal has it all!

3 redenen volgens Maartje

  1.  Het is best lekker om je af en toe onder te dompelen in een wereld die je niet van dichtbij kent. Hoe zou het zijn als je      zoveel geld hebt dat je zelfs een privé vliegtuig hebt, als elk kind in het gezin een prachtige auto heeft en je voor een etentje naar de andere kant van het land kunt vliegen?
  2. Het is ook fijn om weg te dromen bij heel erg knappe, gespierde badboys die eigenlijk een heel klein hartje hebben. Ook al zou je in je eigen leven niet kunnen leven met zo'n bezitterig type.
  3. En, als je eenmaal met de serie begint, kun je echt niet meer stoppen. Ieder deel eindigt met een enorme cliffhanger. Je moet weten hoe het verder gaat.

3 redenen volgens Minca

  1. Zodra je in het eerste deel begint, kun je het boek niet meer wegleggen. Het eerste hoofdstuk sprak mij meteen aan en door de snelle schrijfstijl van het schrijvers duo Erin Watt heb ik de boeken meestal binnen een paar uur uit. De romantiek is heftig maar mooi en nét wat lichter dan de passages in New Adult boeken van Jennifer L. Armentrout of Colleen Hoover. Het evenwicht tussen NA en YA is in dit boek precies goed.
  2. De manier waarop de personages neer worden gezet is uitzonderlijk. Elk personage heeft wel iets likeables en iets unlikebles waardoor de personages snel aanspreken bij de lezer. Bij mij was dit voornamelijk bij de hoofdpersonages. Sommige bij personages kon ik wel achter het behang plakken, maar dat geeft juist spanning en de juiste dosis drama in het verhaal. 
  3. Je hoeft je als lezer niet in een zelfde soort wereld/situatie te bevinden om het verhaal aantrekkelijk te vinden of te begrijpen. De Royals zijn uitzonderlijk rijk en andere personages hebben bijvoorbeeld op straat geleefd. Twee uitersten, twee tegenstrijdigheden die in deze boeken nader tot elkaar komen. 

3 redenen volgens Laurie

  1. De serie is verslavend. Ik ben erg laat begonnen in deze serie, want ik was nogal sceptisch. Maar toen ik eenmaal was begonnen kon ik niet meer stoppen. De cliffhanger in Verraad vond ik het aller ergst tot nu toe, maar ik heb ook dingen gehoord over die in Verlangen. Snel aan beginnen dus!
  2. De hoeveelheid drama is HEER-LIJK. Het is niet te overdreven, zoals in andere boeken, maar gewoon precies het juiste niveau. Je wilt meer, meer, meer!
  3. De wereld waarin je je waant is anders, maar toch herkenbaar. Anders omdat de Royals bulken van het geld en herkenbaar omdat Ella deze hoeveelheid geld niet gewend is. Ik denk dat dat voor de meesten van ons geldt. Ella weet ondanks alle machtsspelletjes haar mannetje te staan en dat getuigd van girlpower.

Heb jij alle boeken in De Royals serie al gelezen en wie is jouw favoriete Royal?



Reacties op: 18 redenen om de Royals-serie te lezen!

Meer informatie

Gerelateerd

Over