Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Even Voorstellen!

op 07 augustus 2018 door

Hallo allemaal, ik ben Feline! Samen met Fien zit mijn proeftijd erop. Dat betekent dat ik nu met een officiële roze vlag artikelen op de Hebban Young Adult pagina mag schrijven, en daar ben ik super trots op! Denk je: Feline, wie is dat dan? Lees dan snel verder!

Ik heet dus Feline, en ik ben een twintigjarige, derdejaars Japanologiestudent in Leiden. Ik kom wel uit Rotterdam, waar onder andere een grote Donner staat.

Japanologie, wat heeft dat nou met boeken te maken?! Misschien meer dan je denkt. Afgelopen jaar heb ik mijn scriptie over oude Japanse literatuur geschreven, en de minor Boek, boekhandel en uitgeverij gevolgd. Ik besefte mij meer dan ooit: boeken zijn mijn leven! Mijn kast staat er vol mee, en zelfs heb ik onlangs tot mijn spijt een paar weg moeten doen (gratis op te halen). Omdat ik niets liever doe dan over boeken praten (behalve ze zelf schrijven) zul je me op hebban vaak boeken zien recenseren, of bediscussiëren. Ik hoop jullie daarbij te zien!

Ga je gang in de comments als je nog vragen of andere opmerkingen hebt! Ik vind het fantastisch om met mensen te discussiëren! 



Reacties op: Even Voorstellen!

Meer informatie