Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Bloggerslunch met Sarah Crossan

op 23 september 2017 door

De dag nadat Sarah Crossan de Diorapte Literatour Prijs voor het beste jongerenboek van 2017 in de categorie vertaald in ontvangst mocht nemen voor haar boek Eengingen 5 van ons naar Amsterdam voor een exclusieve bloggerslunch. Wij mochten haar ontmoeten samen met andere bloggers. Kletsen, vragen stellen, foto's maken en natuurlijk heerlijk eten: het was een geslaagde dag die uitgeverij Pepper Books organiseerde! Lees hieronder meer over deze bloggerslunch!

De dag, zaterdag 16 september, was nogal grijs op weg naar Den Bosch. Daar kwamen Elke, Maud en Tinke bij elkaar. Natuurlijk werd er veel gekletst over een van onze favoriete topics, boeken! In Utrecht stond Claudia te wachten op haar vrienden. Na zoeken door de hele trein helaas niet gevonden, maar eenmaal op Amsterdam Centraal waren de 4 eindelijk bij elkaar met wat kipnuggets (die Tinke tot haar grote teleurstelling bij de Burger King moest halen). 

Vervolgens: op naar de plek van bestemming, de Tolhuistuin! We reisden met de Veerpont over het IJ naar de lunchbestemming. Femke had niet zo'n vroege trein als de rest had, en kwam op een ander moment aan. Ze was er uiteindelijk wel eerder dan de andere vier. Toen zij in het restaurant aankwamen, zat bijna iedereen er al. Naast de afgevaardigden van onze YA club waren dat 3 boekbloggers. 

We moesten eventjes wachten op Otto, marketingmederwerker bij Pepper Books, en Sarah Crossan herself, die die ochtend in Amsterdam eerst nog even de toerist heeft uigehangen. We hebben over van alles en nog wat gesproken - van haar boeken, tot onze eigen levens, tot zelfs rare feitjes over vertalingen van boeken. Sarah kwam over als een hele spontane vrouw en maakte ook veel grapjes, en ze vertelde over haar inspiratie achter het boek. Ook was ze heel erg nieuwsgierig naar boeken die vertaald zijn naar het Nederlands en hoe het precies zit met de boekenwereld in Nederland. Het was heel erg gezellig en we leerden de andere bloggers ook eventjes kort kennen. Tijdens al dat praten was er tussendoor ook nog eventjes tijd om te eten.

De lunch was heerlijk! Elke had een pokébowl, die ze overigens nog nooit had gehad, en waar onder andere Tinke natuurlijk grapjes over maakte. (Pokémon... natuurlijk!) De rest had een heerlijke tomatensoep of een heerlijk belegd broodje met ham of kaas. Het was super lekker en Pepper Books was super lief om deze super leuke, gezellige en lekkere lunch voor ons te organiseren. Tot slot gingen we niet met lege handen naar huis: we kregen een goodiebag mee! Uiteraard hebben we ook nog een groepsfoto met Sarah gemaakt. 

79f98af002c8f3fc2cd0224a593b0e82.jpg

Kortom, dank aan Pepper Books voor deze mogelijkheid en aan de andere aanwezigen voor de gezelligheid! Nu hoopt Femke natuurlijk dat jullie allemaal het boek Een gaan lezen, zo enthousiast is ze erover! Hiernaast zie je ook al dat het op Hebban gemiddeld ongeveer 4,5 sterren krijgt: een terechte waardering naar mijn mening. Als er één boek is dat je gelezen moet hebben..... :)



Reacties op: Bloggerslunch met Sarah Crossan

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah Crossan

Sarah Crossan

Sarah Crossan groeide op in Ierland en Engeland, maar woonde ook zeven jaar in N...