Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De YA Club Readathon - dag 7

op 22 juli 2018 door

Vandaag is de laatste dag van de YA Club Readathon. Helaas, maar het is waar. Vandaag hebben wij nog eventjes geknald om zo goed mogelijk onze leesdoelen van deze week te behalen. Wat wij op deze laatste dag van deze Readathon en deze week hebben gelezen en wat wij ervan vonden, lees je hieronder!

Iris: Ik heb vandaag geen boeken meer uitgelezen, helaas. Ik ben tot halverwege The Last Song van Nicholas Sparks gekomen en tot pagina 100 van Koninginnen. Ik heb vandaag dus wel heel wat bladzijden erop zitten. Ook al zit de readathon er na vannacht op, ga ik toch nog proberen om morgen nog één van de twee boeken uit te lezen. 

Fien: Zoals ik gisteren al gezegd had in de update, heb ik Koninginnen uitgelezen en ik ben helemaal weg van dat boek! Hij was zó goed! Een echte aanrader voor YA-fans, ik hoop dat deel twee snel vertaald wordt! Ondertussen zit ik al op p50 van Zoek me tussen de sterren en aangezien ik morgen moet gaan werken, zal ik het boek vandaag niet meer uitlezen voor deze readathon. Maar dat is niet zo erg want dan kan ik nog wat langer genieten van de prachtige tekeningen die in het verhaal verwerkt zitten. Zijn jullie ook zo'n fan van kaarten, sms-berichtjes in ballonnetjes,...?

Wat lazen jullie op deze laatste dag van de YA Club Readathon en wat vonden jullie ervan? Laat het ons hieronder weten!



Reacties op: De YA Club Readathon - dag 7

Meer informatie