Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Maandelijks Mysterie: Win en recenseer een boek!

op 01 april 2018 door

Het is 1 april en nee, dit is geen grap: Het is tijd voor een giveaway! Dit boek belooft enorm veel, dus we zijn benieuwd naar wat jullie ervan zullen vinden. In deze rubriek geven wij een boek weg, waarover de winnaar een recensie schrijft die als gastblogpost verschijnt op onze spot. Wij lichten een aantal tipjes van de sluier op over het boek dat je kunt winnen.

Hints: 

  • Dit boek wordt genoemd in dit artikel en belooft dus één van de beste YA's te zijn van dit voorjaar volgens uitgevers
  • Het boek won in 2016 de Text Prize in Australië 
  • Deze auteur is ook een toneelschrijfster!

Hoe maak je kans?

We gaan het even wat anders doen deze maand! Denk je te weten welk boek het is, stuur dan je antwoord en adresgegevens naar mlkuitert@kpnmail.nl Als je het boek wint, schrijf je er een recensie over die wij vervolgens posten als gastblogpost op onze spot. Dubbele winst dus! Laat ook even een reactie achter dat je meedoet hieronder, en volg ons op de spot. Meedoen kan tot 8 april 2018dan wordt de winnaar gekozen (en bekend gemaakt door middel van een mail en in de reacties).

Op de eerste dag van een nieuwe maand maak je opnieuw kans om een boek te winnen en deze te recenseren. Houdt onze spot dus in de gaten!

Vind je het moeilijk om een recensie te schrijven, geen zorgen: daar heeft Hebban wat op gevonden! De spot 'Recenseren kun je leren' vind je hier.

Succes allemaal!

 



Reacties op: Maandelijks Mysterie: Win en recenseer een boek!

Meer informatie