Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

WIN: #Bookishwishlist

op 09 augustus 2018 door

De laatste tijd is er zo iets leuks aan de hand in de YA-bloggerswereld van Nederland! Er ontstond ergens een idee - ik heb alleen geen idee bij wie - om mensen boeken te schenken. Gewoon, zomaar! Het heet #Bookishwishlist en draait eigenlijk om een soort karma. Degene die dan een boek krijgt, neemt het idee over en geeft zo weer een boek, of meerdere (helemaal up to you) aan een ander. Een prachtig staaltje liefde dus! Nu even over de details...

Dit artikel is geschreven door Elke

Op Instagram zag ik in diverse stories van bekende Nederlandse YA-bloggers voorbij komen dat ze de #Bookishwishlist wilden doen. Dit hield in dat lezers konden reageren met boeken die ze al héél erg lang wilden hebben en dat deze dan misschien geschonken werden door de desbetreffende blogger - via de bookdepository, bol.com of misschien zelfs een eigen gift (uit de collectie van de blogger zelf!) Want tja, een boek dat de blogger niet lag en nog mooi is, is ook een perfect geschenkje! 

Omdat ik deze challenge zo leuk vond, heb ik besloten om zelf ook enkele #Bookishwishlists in vervulling te laten gaan! Vandaar ook deze winactie! 

Hoe werkt het?

Laat hieronder weten welke boeken al héél lang op je lijstje staan, of welke je gewoon wil hebben. Het moeten YA-boeken zijn (want tja, wij zijn de YA-spot!).  Het lijstje (dus je #Bookishwishlist) mag zo lang zijn als je zelf wilt -  ik kies er toch maar één van uit.

Maar... hoe meer boeken je invult, hoe groter de kans dat je uitgekozen wordt natuurlijk! 

- Laat ook weten in de comments als je uit België of Nederland komt. 

- Laat ook weten of het boek in het Engels of Nederlands is, en welk formaat! (Paperback, hardcover, etc) 

Laat me vooral weten waarom je wil winnen! Dat helpt altijd!

ELKE'S VOORWAARDEN:

- Ik kies 3 winnaars die elk één boek krijgen via mijzelf. Dit kan een boek zijn dat dus op je lijstje staat & ik toevallig heb, of ik koop het voor je. Heel simpel dus! 

Vanwege verzendkosten is deze winactie alleen open voor lezers uit Nederland. Sorry!

AUDREY'S VOORWAARDEN:

- Ik kies één winnaar die een boekenwens ontvangt. Het boek is een tweedehandsje uit mijn eigen boekenkast. 

- Vanwege de hoge verzendkosten is mijn winactie alleen open voor België.

- De winnaars worden bekend gemaakt op 14 augustus! 

Liefs, 

Elke en Audrey



Reacties op: WIN: #Bookishwishlist

Meer informatie