Ja, karma doet zijn werk! Het is vijf jaar later en Ben en Sophie's dochtertje, Lily, wordt een dag voor haar vijfde verjaardag ontvoerd door een geregistreerde pedofiel en kinderhandelaar. Ze zijn in alle staten. Zal het de integere politieagent Mulroon, hardnekkige journaliste Lindsay, gothic hacker ISIS, anonieme Mr. J, zanglerares Tamika en moedige straatjongen Jerry lukken om Lily op tijd te redden? Bens nichtje, Chloe, worstelt met het imago dat manager Peter haar oplegt voor een videoclip voor haar band Liquid Blue. Gelukkig schiet styliste Jacintha haar te hulp, maar het kost haar wel haar baan. Chloe's stiefbroertje, Billy, heeft geld nodig voor zijn studie Space Architecture en schrijft zich in voor de tv-show Weekend Miljonairs, die hij op zijn unieke manier aanpakt met een beetje hulp van waarzegster Serena. Chloe's gestreste schoonmoeder, Marcy, ondergaat een ware transformatie dankzij een per ongeluk opgegeten cupcake die voor haar moeder in pijn was bedoeld. Kijkend door de ogen van alle personages, elk met hun eigen achtergrond en in verschillende fases van hun leven, zie en voel je met hen mee. Het geeft een persoonlijk kijkje in hoe onze levens verweven zijn met die van anderen, waarbij zelfs de kleinste dingen verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Of, zoals we het ook kunnen noemen: een vleugje karma.