Het is twee jaar later en Ben werkt als begeleider in het kleinschalige tehuis “Children First” onder begeleiding van ex-journaliste Lindsay. Op een dag staat de stekelige maar eenzame hacker Isis voor de deur met slecht nieuws en de goedhartige Lindsay biedt haar een baan aan.
Gatelsey, de geregistreerde pedofiel en veroordeelde kinderhandelaar, is zijn straf ontlopen en Ben, Lindsay, Isis en politieagent Mulroon doen er alles aan om de kinderen van het tehuis voor hem veilig te houden. Hierbij moet Isis in het reine komen met een pijnlijk familiegeheim.
Bens nichtje, Chloe, en haar bandgenoten proberen voet aan de grond te krijgen in L.A. met hun band Liquid Blue. Maar manager Peter heeft hun geld vergokt en hun platenmaatschappij laat hen als een baksteen vallen na een “me too” incident. Om uit hun penibele situatie te komen, komt Chloe's vriend Josh met een ongewoon plan, gevolgd door een onverwacht aanzoek.
Styliste Jacintha probeert haar carrière nieuw leven in te blazen, maar komt onbedoeld in allerlei gevaarlijke situaties terecht en is zelfs getuige van een moord! Zal ze haar trots kunnen overwinnen?
Bens vrouw, Sophie, een wees, krijgt een telefoontje van het Franse tv-programma "Rétabli", dat lang verloren familieleden opspoort. Het blijkt dat ze wél familie heeft en ze is compleet overdonderd door wie er voor de deur verschijnt.
Cheryl krijgt een onheilspellende lezing van waarzegster Serena en moet zichzelf herpakken wanneer er steeds spookachtige dingen om haar heen gebeuren nadat haar goede vriend overlijdt.
Kijkend door de ogen van alle personages, elk met hun eigen achtergrond en in verschillende fases van hun leven, zie en voel je met hen mee. Het geeft een persoonlijk kijkje in hoe onze levens verweven zijn met die van anderen, waarbij zelfs de kleinste dingen verstrekkende gevolgen kunnen hebben.
Of, zoals we het ook kunnen noemen: een vleugje karma.
De 'Karma' Serie:
'Karma hou je niet tegen
'Instant Karma'
'Karma verjaart niet'
Van dezelfde auteur:
De 'Hulp van boven' serie:
Herinner en onthou
Zaai en oogst
Geloof en zie (in ontwikkeling)
ISBN nr voor 'Karma verjaart niet': 9789083472812.