Mooi debuut
Het verhaal vertelt in de eerste hoofdstukken over het leven van Emma. Ze is altijd bezig, met werk, vrijwilligerswerk, vriendinnen en haar vriend. Ze heeft eigenlijk geen echte tijd voor haarzelf.
De wending komt pas na vele hoofdstukken: haar vader overlijdt. Ze worstelt met het overlijden, krijgt ruzie met haar moeder én blijft zich in activiteiten storten. Nog steeds neemt ze geen tijd voor zichzelf, om te bedenken wat ze daadwerkelijk wil.
Dat komt pas tegen het einde van het boek.
Ik herken veel in dit boek, ook ik ben een bezige bij en wil van alles. Dat maakt het mooi om te lezen. Het boek kabelt lekker door. Tussendoor schemeren echter wel de zwaardere thema's: verlies, burn-out, rouw, ... Het wordt echter nooit echt zwaar. Dat maakt het voor de een wellicht een wat minder goed, en voor de ander juist een heel goed boek.
Ik vond het een lekker te lezen boek.
Ik las dit boek in het kader van de Facebookgroep Boekentoer.
Dat komt pas tegen het einde van het boek.
Ik vond het een lekker te lezen boek.
Ik las dit boek in het kader van de Facebookgroep Boekentoer.