Papua Blues
Eerste indruk:
Op de voorkant een mooie jeugdfoto van een blanke jongen tussen niet-blanke jongens. Dat geeft het beeld van de auteur, die als blanke jongen opgroeide tussen de inheemse kinderen in de Geelvinkbaai. Tussen de pagina's zie je meteen al een anderskleurig stuk papier, daar waar foto's te vinden zijn.
Mijn leeservaring:
Ik vond het mooie korte verhalen van wat Koos Knol meemaakt als hij als antropoloog rondreist. Je leert iets over hoe het er daar aan toe gaat. Je krijgt ook iets mee van de verschillende regio's. Het is mooi voor lezers die geïnteresseerd zijn in andere culturen.
Ik las dit boek in het kader van de Facbookgroep Boekentoer.
Mijn leeservaring:
Ik las dit boek in het kader van de Facbookgroep Boekentoer.