Práchtig boek: wonderlijk concreet en een vleugje vaag

ArjenD 28 december 2024
Oef. Dit boek is niet voor iedereen. Maar wat een prachtig boek is het tegelijkertijd! Rouw, liefde en afscheid spelen een hoofdrol. Een vader, zijn zoon. Het boek is echt prachtig geschreven, de karakters zijn geweldig vormgegeven, waarbij veel impliciet is en toch heel duidelijk wordt. Het kost geen moeite om je in te leven in de scenes en in de logica van een huishouden. Ik heb erg van dit boek genoten, maar schat in dat er veel mensen zijn voor wie dit boek te veel vraagtekens overlaat, of die moeite hebben met de wat impliciete manier van schrijven: wonderlijk concreet en een vleugje vaag.

Het kost geen enkele moeite om met de hoofdpersoon mee te leven en je in te leven in zijn leven. De pure liefde voor zijn zoon, zijn vrouw en zelfs zijn gans zijn echt prachtig. De liefde waar de dood geen vat op heeft. Een perfect boek voor tijdens de donkere dagen, aanrader!

Meer recensies van ArjenD