Wie zijn de mensen van De Lijst?

Boek en Thee | Sharon 01 december 2024
Als er op een dag een man het politiebureau binnenkomt en blijft herhalen dat "hij ze alle vier heeft vermoord", wil Maxime graag aan deze zaak werken.

Verder zegt de onbekende man niks, hij schrijft alleen nog een lijst op van vier namen, de namen van de personen die zijn slachtoffers zouden zijn.

Aan Maxime en zijn collega's de taak om erachter te komen wie deze man is en wie zijn slachtoffers zijn.

Als je eenmaal in het verhaal zit, wil je verder blijven lezen. Je wil weten wat er precies aan de hand is. De schrijfstijl is prettig en het verhaal leest makkelijk weg, ondanks dat er vrij veel Franse namen in voorkomen wat het voor mij soms wat verwarrend maakte.

Tegen het eind van het boek zijn er een aantal plottwists en gebeurt er een heleboel, dit zorgde ervoor dat je tot het eind van het boek geboeid bleef.

Als je van psychologische thrillers houdt dan is dit boek een aanrader, er wordt diep op het karakter van de hoofdpersoon ingegaan en ook het karakter van de onbekende man blijft niet onbesproken.

Meer recensies van Boek en Thee | Sharon