heerlijke feelgood in kerstsferen

Booksbyharma 24 december 2024
Alles draait om kerst is mijn eerste boek dat ik van Iris Visser heb gelezen. Wat een heerlijk verhaal is dit. Wat mij betreft kan hier een verfilming aan te pas komen.

Holly werkt op de redactie van het tv programma "Alles draait om liefde". Ze is een echte work a holic. Als haar baas met pensioen gaat staat er een promotie te wachten en die wil Holly niet missen. Maar dan komt Olivier in beeld de zoon van de bekende John Wolfs. En hij is niet de leukste collega.
De kerst uitzending komt er weer aan en dat is de hoogtepunt van het jaar bij Alles draait om liefde, maar ze moet wel samenwerken met Olivier. Wordt kerst wel leuk voor Holly?

Wat een heerlijke feelgood in kerstsfeer is dit verhaal. Ik heb heel erg genoten. De schrijfstijl van Iris is zo goed gedaan als je begint aan het verhaal kan je moeilijk stoppen. Als lezer wordt je het verhaal in gezogen. Het leuk is dat Iris de tv wereld als decor heeft gebruikt en we kennen allemaal "All you need is love" en daar heeft ze een eigen draai aan gegeven.
Dit verhaal zie ik zo terug komen in een boekverfilming. Dit verhaal heeft echt alles wat je in een kerst feelgood wilt hebben. Er zitten diverse twist in en Olaf en Maggie de 2 deelnemers van het programma zijn echt aandoenlijk.
Holly zie je ook echt in het verhaal groeien. En van de personages ben ik gewoon van gaan houden.

Als je op zoek bent naar een feelgood geheel in kerst sfeer dan is dit verhaal van Iris Visser zeker de moeite waard. Ik ga meer van haar lezen want dit smaakt naar meer.

Meer recensies van Booksbyharma