Een debuut om trots op te zijn
Dit verhaal heb ik een tijd terug mogen proeflezen, dus ik was dan ook heel benieuwd naar het uiteindelijke eindresultaat. Waar ik in die proefleesversie best wat vraagtekens had bij sommige dingen, had ik dat bij het eindresultaat niet meer. Wat een mooi, compleet verhaal is het geworden!
‘Hier wil ik zijn’ is het debuut van Irene en zeker een debuut om trots op te zijn! De schrijfstijl van Irene is vlot en beeldend waardoor we het verhaal vanuit de personages beleven. Ook worden de plekken mooi en met veel details beschreven.
Het verhaal is voornamelijk geschreven vanuit het perspectief van Suzan. Hierdoor leren we haar goed kennen en kan je door haar gedachten en gevoelens goed met haar meeleven (al duurde het wel even voordat ik haar begreep, wat gaat ze snel in het afsluiten van haar huwelijk en haar verliefdheid!). Ook krijgen we korte stukjes te lezen vanuit het perspectief van Beau. En wat een mooie aanvulling is dat!
‘Hier wil ik zijn’ is meer dan een romantisch verhaal. Er zit spanning in, flink wat onverwachte wendingen en een mooie diepere laag waardoor het een verhaal is geworden wat je raakt, wat je tot nadenken zet en waarbij je even wegdroomt bij het liefdesverhaal van Suzan en Beau. Een verhaal over persoonlijke groei, opnieuw beginnen, je eigen pad volgen en de moed hebben om er helemaal voor te gaan.
‘Hier wil ik zijn’ is een mooi debuut en ik ben dan ook erg benieuwd naar wat voor meer verhalen er nog van Irene gaan komen!