Longeneeslijk

Ik las, afgelopen dagen, ' Longeneeslijk', het bijzondere verhaal van Eva Hermans-Kroos. Eva kreeg landelijke bekendheid door haar deelname aan het programma Over Mijn Lijk en door Mattie & Marieke, van Q-Music. Laten wij, hier thuis, Over Mijn Lijk altijd met veel interesse kijken en Q-Music staat hier eigenlijk de hele dag aan.

Ik was, net als Veronique, erg nieuwsgierig naar dit verhaal. Dus besloten wij om dit e-book aan te schaffen. En daar hebben wij adsoluut geen spijt van.

In 'Longeneeslijk' krijgen wij een kijkje in het leven van Eva. Eva die enorm positief in het leven staat, ondanks ze de diagnose longkanker heeft gekregen.

Wat ik zelf een grote toevoeging vind zijn de geschreven stukjes van Eva's innercircle. Dit geeft het verhaal body en maakt het nog intenser. Hierdoor kwam het verhaal nog meer binnen.

Wat ik wel jammer vond is dat de tijdlijn, die vaker terug komt in het verhaal, in het e-book moeilijk te bekijken is. Daarom zou ik ook iedereen aanrader om, als je het boek wilt lezen, de papieren versie te kopen of te lenen.

Eva was een toppertje. Dit straalt ook van dit boek af. Eva zal en mag nooit vergeten worden.

Meer recensies van Bryan van De Koukleumpjes

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.