Originele thriller
Flaptekst
Puck maakt tijdens een vakantie met haar gezin in Zuid-Frankrijk iets gruwelijks mee. Haar lot lijkt onlosmakelijk verbonden met dat van Jonathan, een voortvluchtige moordenaar. Maar wat is de connectie? Tijdens de zoektocht naar Jonathan belandt rechercheur Cees Vermunt in Griekenland, waar een jonge vrouw meer weet. Lukt het om, in een race tegen de klok, Jonathan te vinden en een nog groter onheil te voorkomen?
De val van Tammy Davidson is een fenomenaal geschreven thriller waarin de spanning virtuoos wordt opgeschroefd en de verhaallijnen in een zinderende finale bij elkaar komen.
Mijn mening
En met die laatste zin, slaan ze echt de spijker op z’n kop. Het boek is opgedeeld in meerdere delen, geschreven vanuit verschillende perspectieven. Tijdens het lezen van deel één had ik echt nog totaal geen idee, waar dit heen zou gaan. Het tweede deel krijg je iets meer inside information en in het finale deel komt alles heel mooi samen.
Als ik deze thriller in één woord zou moeten omschrijven dan komt het woord origineel als eerste bovendrijven.. het is echt een ander soort opbouw, en het verhaal steekt niet standaard in elkaar! Het heerlijke kat- en muisspel aan het einde zorgt ervoor dat er ook de nodige actie in zit, naast het psychologische aspect. Ik heb dit boek echt in no time verslonden, want ik moest gewoon weten hoe het zat..
De prettige schrijfstijl en de originaliteit van dit verhaal hebben mij erg verrast! Dit was een goed boek. 3,5 sterren!
Mijn mening