Hartje Winter een leuke cosy-kerst-feelgood novelle.
Hartje winter is alweer de derde feelgood novelle van Nora Schenk. Nadat ik Hartje Herfst en Hartje Zomer had gelezen was ik heel benieuwd hoe het verder zou gaan met Lizzy en de andere personages.
Vanaf het eerste hoofdstuk zat ik weer helemaal in het verhaal. En deze winter brengt ook een gezellige kerstsfeer met zich mee. Lizzy’s haar mooie boekwinkel die door Ikram in de ultieme kerstsfeer is omgetoverd. Bram die voor de gelegenheid een schaatsbaan heeft aangelegd. De heerlijke kerstworkshops die je bij Lizzy en Ikram kunt volgen. Het verhaal zorgt voor een geweldige warmte tijdens het lezen.
Maar niet alles is koek en ei. Zo volgen we ook de verdere behandeling van Lizzy’s vader, en de ontwikkeling van de dementie van Brams vader. Nora heeft tussen de leuke en heftige onderwerpen een mooie balans gevonden, waardoor dit deel nog meer diepgang krijgt.
Nora schrijft vlot, levendig, beeldend, gedetailleerd en met humor. Hierdoor zit je snel in het verhaal en voel je de warme hechte band tussen familie en vrienden van Lizzy en Bram. En dan is er ook nog Naomie dit het verhaal de nodige reuring geeft. Als je wilt weten hoe dat vorm krijgt, moet je het boek zelf lezen.
Hartje Winter is een leuke cosy-kerst-feelgood novelle met alles erop en eraan.
Bedankt De Verhalenfabriek voor het recensie exemplaar.
Hartje Winter is een leuke cosy-kerst-feelgood novelle met alles erop en eraan.
Bedankt De Verhalenfabriek voor het recensie exemplaar.