Een hartverwarmend kerstverhaal

Caroleest 26 december 2024
Ondanks dat ik al meerdere boeken van Ryanne op mijn tbr heb staan en zelfs in huis heb, is dit mijn eerste verhaal van Ryanne die ik heb gelezen. Eén moet de eerste zijn, en deze kerst novelle is meteen een goed begin.

We beleven het verhaal vanuit zowel Noor als Fabian. Noor is een liefdevolle alleenstaande moeder, een doorzetter, een vechter maar ook behulpzaam naar andere toe en lekker recht door zee. Fabian is het tegenovergestelde, nors, terughoudend tegenover andere, maar diep van binnen een warme man met een goed hart.

De personages zijn zo mooi en echt neergezet dat je je gemakkelijk kunt inleven in de situaties. En de lieve kleine Lily met haat schattige en grappige uitspraken is om van te genieten.

Ryanne schrijft vlot, levendig, met humor en zeer gedetailleerd. De mooie Oostenrijkse omgeving en de kerstsfeer komt echt bij je binnen. Genieten in de sneeuw, zonder dat je er echt bij bent.

Kerstgevoel ver te zoeken is een novelle die leest als een volwaardig verhaal. De leuke personages, de mooie omgeving en de wendingen het is allemaal om van te genieten. Kortom een hartverwarmend kerstverhaal.

Meer recensies van Caroleest