Hot & Steamy kerstnovelle

Caroleest 26 december 2024
Ik heb al veel boeken van Nicole Schelling op mijn tbr staan en sommige zelfs in mijn boekenkast. Toch is dit het eerste boek dat ik van Nicole heb gelezen. En man o man wat een boek.

Vanaf het begin voel je meteen dat er spanning is tussen Aniek en Carsten maar je weet nog niet precies in welke mate. Gelukkig hoef je daar niet lang op te wachten, want deze kerstnovelle zorgt in snel tempo voor extra hete spanning.

Nicole schrijft vlot, levendig met een geweldige humor en de spicy scenes geven het verhaal een heerlijke Hot & Steamy upgrade. De spanning en de uiteindelijke ontlading die knetteren van je pagina’s af.

De personages Aniek en Carsten zijn zo lekker down-to-earth dat je ze overal kunt tegenkomen. Misschien zijn het wel je collega’s. Want zoals al in het verhaal gezegd wordt, je weet nooit wat er onder iemand zijn saaie kleding bevindt. De collega/vriendinnen van Aniek zijn ook hilarisch, ik heb vaak gelachen om de opmerkingen over Robot Carsten.

Vermist Kerstelfje is een spicy kerstnovelle die je behoorlijk opwarmt in koudere dagen. Ik heb dit verhaal gelezen en geluisterd en het was beide keren weer genieten. Dus houd je van hot, steamy en spicy of kan je wel een beetje warmte gebruiken, dan is dit boek een aanrader mensen.

Meer recensies van Caroleest