Heerlijk deel van de serie!
Derek is deel 4 uit de Hels Ink serie van D. J. Krimmer. Een op zich los staande serie van elkaar maar in elk deel zie je wel veel van de eerdere stellen terug, dus ik zou zelf zeggen lees lekker eerst de andere delen voor je aan deze begint!
In dit deel volgen we Derek, die bij Hels Ink tattoeƫrd, en Indy het zusje van Ash die we ook in eerdere delen al af en toe langs zagen komen. En meteen vanaf het proloog zat ik al helemaal in het verhaal. Het proloog begint er namelijk mee met iets wat in het verleden gebeurt is, waarom Derek nu zo is als hij is. En het proloog legt voor mij een hoge lat voor de rest van het boek! Want als die al zo begint, wat gaan we verder dan nog krijgen. Nou zonder teveel te spoileren, er gebeurt nog genoeg!
Indy gaat door haar ziekte steeds wat meer achteruit en is noodgedwongen om een woonplaats te zoeken waarbij ze geen trappen op hoeft. Aangezien Derek een mooie royale woning heeft die hij bijna niet gebruikt, komen ze erop uit dat Indy bij Derek intrekt. Komt dat wel helemaal goed?
De shrijfstijl van Krimmer is net zoals de eerdere delen lekker vlot, heel beeldend geschreven en zit vol humor. Ze weet de romance en de seksuele spanning rustig op te bouwen tot het perfecte moment. De diepgang van de personages maken het verhaal mooi af. Je leert telkens wat nieuws over Derek en Indy waardoor je alleen maar door wil lezen. Zoals in voorgaande delen hebben de hoofdpersonen een aardig rugzakje, maar Krimmer weet het allemaal mooi te verwerken in het boek.
Ik ben super benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten van D. J. Krimmer!
Sisterspress heel erg bedankt voor dit recensie-exemplaar om te lezen en recenseren.
Ik ben super benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten van D. J. Krimmer!