Heerlijk eerste deel van de serie!

ciin leest 17 januari 2025
Niet volgens plan is het eerste deel van het Pact serie van Yvonne van den Nieuwenhuizen. En wat was dit eerste deel genieten! Ik heb haar vorige serie Studio Holland ook verslonden met veel plezier. En met dit eerste deel laat Yvonne zien dat ze een meester is in romance vol humor en groei. Want daar staat dit boek vol mee, liefde, vriendschappen, persoonlijke groei en doordrenkt met veel humor!

Het boek lees je weg vanuit Neil en Puck, waar er soms ook nog hoofdstukken van 20 jaar geleden in voorkomen, en leest echt heerlijk vlot weg. De humor die Yvonne gebruikt zorgde ervoor dat ik vaak hardop zat te lachen en het boek met veel plezier las. Je ziet Puck een mooie groei doormaken door het verhaal heen, ze lijkt meer over zichzelf te weten te komen en wat ze nou precies wil doen in haar leven. Dat ze Neil, Mira en Winnie na 20 jaar weer ziet zorgt voor een geheel nieuw avontuur waarop Puck in eerste instantie totaal niet op zit te wachten.

De stukjes van het 20 jaar geleden op de bruiloft van de ouders van Neil geven wat meer diepgang over wat zich toen afspeelde en waardom het pact wat ze sloten met z'n vieren is ontstaan.

Ik heb echt intens genoten van het lezen en dit eerste deel nodigt echt uit naar de volgende twee delen van deze serie! Ik kan in ieder geval niet wachten!

Meer recensies van ciin leest

Een hartverwarmende romance vol ouderwetse charme en personages die je gelijk in je hart sluit, tegen het decor van de roaring twenties.