De weg naar de vrijheid
Dit is het eerste deel van de trilogie De moedige vrouwen. Je leest het boek in het heden en het verleden. In het verleden lees
je over Luise en in het heden over June, zij is de kleindochter van Luise. Op deze manier leer
je beide vrouwen goed kennen. Beide hebben ze in hun eigen tijd hun problemen. Het wordt
allemaal mooi beschreven, de emoties zijn voelbaar. De schrijfstijl is erg prettig en het boek leest makkelijk. Het verhaal heeft wel een open einde dus ik ben benieuwd naar deel 2. Daarin lees je hoe het gegaan is met een van de twee vriendinnen van Luise. In deel 3 lees je over de andere vriendin.